2777
2789

پشت سرم حرفه . میگن زنش نمیزاره ب ما سر بزنه .حرفا ب گوشم میرسه. همه خونواده اش فامیلاشون باهم بدن . میگن اون پسرمونو نمیزاره ب ما سر بزنه. ولی من اصلا کاری بهش ندارم . خودش نمیره. اصلا نمیگه بیا شب یلدا بریم پیششون یا سر بزنیم . منم خب از روز اول ازدواج خونواده اش باهام بد کردن دیگه ب من مربوط نمیشه میخواد بره میخوهد نره. ولی همش عصابم خورده ب من ب چشم کسی ک پسرشدنو ازشون دور میکنه نگاه میکنن ‌ اوایل سر همین مامانش اومد با من دعوا کرد گفت پسرم قبلا منو خیلی  دوس داشت از وقتی تو اومدی با من بد شده. الانم پشتم اینارو میگن . فقط خودشون نه کل طایفه منو ب این چشم میبینن 😕😕 حتی یه بار بهش گفتم برو خونه تون سر بزن گفت نه مرخصی نمیخوام بگیرم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دقیقا خانواده بابای منم همینه بابام خودش نمیره بیاد میگن تقصیر زنشه حالا اون سری عموم اومده بود عینا ...

مادره اونم ب من اومد نفرین کرد گفت بعدا بچه ات باهات اینطور بشه