2777
2789

بچه ها رفیق صمیمیم هرروز باهام چت میکرد خیلی باهم خوب بودیم زیاد هم می‌رفتیم بیرون ولی نمی‌دونم چشع ۳ هفته باهام چت نکرده ۳ هفته هم هست که کلاس زبان نمیاد نمی‌دونم چشع مطمئنم یه چیزی هست که اینجوری می‌کنه وقتی هم ناراحته از دستم نه پیام میده نه چت می‌کنه نه هیچی بهمم نمیگه که ناراحته 

الان دیدم تو اینستا منو هاید کرده از تلگرام هم دیدم شمارم رو نداره مطمئنم باز دوستاش یا ... یه چیز بهش گفتن قبلا که عکس می‌گرفتیم همش می‌گفت بزار پروفت بعد هفته پیش گذاشتم پروفم بیاید ببنید چی میگه مشخصه که ناراحته دیشب هم به استوری گذاشت وقتی یکی رو میخواید بهش نشون بدید براش تلاش کنید و بعد اینکه من دیدم منو هاید کرد هفته قبل هم هایدم کرد

برود به درک

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... . حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمی‌دونم کدوم تاپیک بودیم  دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چمیدونم والا 

این رفیقای اینجوری رو از خودت دور کن 

فقط ذهنت رو درگیر میکنن

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

یه مدت فاصله بگیر. فکرت رو هم مشغول نکن. شاید به خاطر مشکلات شخصیش ذهنش درگیره

اینجوری نیست مطمئنم یکی چیزی بهش گفته یا از چیزی ناراحته 

وگرنه هایدم نمیکرد تو اینستا 

نمیشه راستش رفیق صمیمیه نمی‌دونم چشع روم هم نمیشه همش بگم بیا صحبت کنیم ببنیم چته

فعلا یه تایمی ازش دوری کن و هیچ کاری نکن 

ببین چیکار میکنه و چی میگه 

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

الان 3 هفته است فاصله گرفتم نه پیامی نه زنگی ولی واقعا نمی‌دونم چشع چیزی نگفتم بهش که ناراحت بشه

اگه رفتارش به قدر کافی بالغانه می‌بود ایشون با شما حرف میزد و علتش رو توضیح میداد. به خاطر این میگم ذهنت رو مشغول نکن