2777
2789
عنوان

به نظرتون رفیقم چرا اینجوری می‌کنه عکس📸

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 22 پست
فعلا یه تایمی ازش دوری کن و هیچ کاری نکن ببین چیکار میکنه و چی میگه

خب گفتم که 3 هفته دورم دیروز استوری گذاشت وقتی یکی رو دوست دارید بهش نشون بدید تلاش کنید برا حال خویش ندارید ناراحت بمونه بعد من که دیدم استوریش رو منو هاید کرد

اگه رفتارش به قدر کافی بالغانه می‌بود ایشون با شما حرف میزد و علتش رو توضیح میداد. به خاطر این میگم ...

راستش من مطمئنم دوستاش اینجوری بهش گفتن چون وقتی با اونا می‌ره بیرون نمی‌دونم چی بهش میگن اینم ساده زود باور می‌کنه قبلا اینجوری نبود بخدا من نمی‌دونم چجوری بهش بگم دیگه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

داره کم کم خودشو نشون میدهتا چند وقت دیکه میبینی چندماهه اصلا نه همو دیدین نه صحبت کردینمن با رفیق ۹ ...

آخه من نمی‌دونم چرا اینجوری می‌کنه واقعا احساس میکنم رفتارم حوریه که زود ناراحت میشه یا هرچی دیگه با بقیه اینجوری نیست اصلا باهاشون قهر نمیکنه 

آخه من نمی‌دونم چرا اینجوری می‌کنه واقعا احساس میکنم رفتارم حوریه که زود ناراحت میشه یا هرچی دیگه با ...

نخیر رفتار تو تغییر نکرده وقتار اون تغییر کرده

رفیق منم تحت تاثیر دوستای جدیدش یکی ادمی شد که زمین تا آسمون با اون دختر قبلی فرق داشت

راستش من مطمئنم دوستاش اینجوری بهش گفتن چون وقتی با اونا می‌ره بیرون نمی‌دونم چی بهش میگن اینم ساده ...

اگه رابطه‌تون انقدر متزلزله که با حرف‌های اطرافیان تغییر میکنه پس ایشون به اندازه‌ی کافی برات ارزش قائل نیست. فاصله بگیر و پیگیر دلیلش نشو عزیزم

خب گفتم که 3 هفته دورم دیروز استوری گذاشت وقتی یکی رو دوست دارید بهش نشون بدید تلاش کنید برا حال خوی ...

من اگه جای تو بودم ولش میکردم 

وقتی داره اینجوری میکنه یعنی دوست نداره باهات ارتباط بگیره 

پس تو هم خودت رو اذیت نکن

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

نمیتونم باهاش قطع ارتباط کنم رفیق صمیمیه

چرا نتونی؟!؟!؟!!؟!؟

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... . حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمی‌دونم کدوم تاپیک بودیم  دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎