من ده ساله ازدواج کردم .شوهرم دوازده ساله با یه خانم درارتباطه و من بعد ازدواج چندین بار مچشونو گرفتم .ولی با مشاوره و کلاس و کار رو خودم سعی کردم زندگیمو درست کنم ،این خانم از شب عروسی وارد تالار من شده و حتی پنج سال پیش یه بار عکسشونو اینجا گذاشتم خیلیا اینجاگفتن میخوای ابروشو ببری و این حرفا منم دیگه کلا بیخیال همفکری نی نی سایت شدم...اینم بگم از بدو شکل گرفتن ارتباطشون خواهر اون زنه هم با همسرم حرف میزد و سر قرارا میومد و ب همسرم میگفت من مث خواهرتم .هردوخواهر طی این سالا نزدیک ۶میلیارد پول از همسرم گرفتن .من دم خونه پدرو مادرشون رفتم .ب همسراشون گفتم و کلییییی درگیری .ولی تحت هیچ شرایطی حاضر نیستن پولا رو پس بدن .اینم بگم همسرم الان حق طلاق و خونه ای و ۸۰۰مثقال طلا تعهد داده ب من. ...خواهشا حرف طلاق نزنید ب هزارو یک دلیل نمیشه ....وکیلم میگه اگه قانونی شکایت کنم ب جرم رابطه نامشروع با زن شوهردار شلاق و حبس سنگین داره و بازهم ب پولاتون نمیرسین چون اون خانم هم میره حبس و بدهی هم جز،جرایمش میشه و چون نداره که بده پس بهتره از طریق محلی پولا رو بگیریم .و چون من قصد طلاق ندارم بازهم اسیبش ب زندگی من میخوره ..اینم بگم مادرشون میگه نداریم که بدیم اگه هم بیاین درخونه ام ب جرم مزاحمت شکایت میکنم.خودشون و همسراشون هم بلاکمون کردن