2777
2789
عنوان

فرداشب یلدا کجایین

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 37 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مشکلی ندارهتعجب کردم اخه همه ناله میکنن از جاری و خواهرشوهر

منم از اونا تعجب میکنم. البته ادما مثل هم نیستن. خداروشکر ما مشکلی نداریم. 

🇵🇸🇵🇸🇵🇸 در کرب و بلا بیطرفان بیشرفانند/تاریخ همان است. حسینی و یزیدی  یاایهاالعزیز😭😭😭
منم از اونا تعجب میکنم. البته ادما مثل هم نیستن. خداروشکر ما مشکلی نداریم.

اخه کسی تو شرایط بقیه نباشه نمیتونه درک کنه

من جاریام یا میخان تیکه بندازن یا خودشون و با این مراسما بالا ببرن.خیلی خوبه آدم باهاشون خوب و راحت باشه

اخه کسی تو شرایط بقیه نباشه نمیتونه درک کنهمن جاریام یا میخان تیکه بندازن یا خودشون و با این مراسما ...

اره حرفت درسته. چرا میخوان تیکه بندازن بنظرت؟ ما خودمونی برخورد میکنیم. مهمونی باشه به هم کمک میکنیم. کم و زیاد رو کنار هم جور میکنیم. حتی گاهی برای مهمونیا ظرف و ظروف هم به هم قرض میدیم اگه کم باشه. برا همین قصد خودنمایی نداریم مطمئنا. 

🇵🇸🇵🇸🇵🇸 در کرب و بلا بیطرفان بیشرفانند/تاریخ همان است. حسینی و یزیدی  یاایهاالعزیز😭😭😭
اره حرفت درسته. چرا میخوان تیکه بندازن بنظرت؟ ما خودمونی برخورد میکنیم. مهمونی باشه به هم کمک میکنیم ...

وای چقدر خوبه اینجوری بخدا‌.بخدا منم اهل کلاس و خودنمایی نیستم.ولی جاریام منتظرن حرف جور کنن تیکه بندازن.دوسدارن خودشون بالاتر از بقیه باشن.تو این مراسمات هم اگه چیز خوردنی بیارن اگه بخوری فقط نگاه میکنن ب دهنت اهل چشم‌و هم چشمی هستن دوتاشون.خیلی خوبه این جوری آدم راحت باشه با جاری