2777
2789
عنوان

عشق چیز شیرینیه

189 بازدید | 25 پست

حتی اگه عذابت بده 

حتی اگه اذیتت کنه 

بازم اون بدی هاش جلو چشت نمیا

فقط خوبیاش جلو چشته دوس داری ساعت توقف کنه 😢اون لحظه همونجور بمونه خوب تو ذهنت حکش کنی😭🥺مبادا دیر بشه 

دلم گرفت یهو فک نکنین ناامیدم ن اصلا همیشه میگم امیدواری رمز موفیقت اما دوس داشتم باهاتون درد دل کنم چون رفیقی ندارم شماها رفیقای منید:)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره فقط ساعت وایسه تماشاش کنی🙇‍♀️

اتفاقا من یکیو داشتم خیلیی خوب بود کلاواسه اینکه ب احساساتم اهمیت میدادونمیخواست ناراحتم کنه

Cold 𝖺𝗇𝖽 𝗂𝗇𝗍𝗋𝗈𝗏𝖾𝗋𝗍 𝖡𝗈𝗋𝗇 𝗈𝖿 𝖽𝖺𝗋𝗄𝗇𝖾𝗌𝗌

دقیقاااااااا

الان داشتم به دوستم میگفتم کاش برگرده گفت اون اذیتت میکنه لیاقتتو نداره ولی من همین اذیتاشو میخوام همینقدر رو مخ و زودرنج باشه :)

خوشبختی یعنی چه دور ، چه نزدیک ، کسی هست که عاشقانه دوستت داره❤❤
دقیقااااااااالان داشتم به دوستم میگفتم کاش برگرده گفت اون اذیتت میکنه لیاقتتو نداره ولی من همین اذیت ...

هیچکس جای کسی دیه نی اون مث تو فک نمیکنه اما من میفهمم وقتی ینفر بشه دنیات نباشش خیلی سخته همش جلو چشته حرکاتش

هیچکس جای کسی دیه نی اون مث تو فک نمیکنه اما من میفهمم وقتی ینفر بشه دنیات نباشش خیلی سخته همش جلو چ ...

هرچی میبینم یادش میوفتم من براش میمردم چرا اینکارو باهام کرد😭😭😭😭چرا رفت که الان همه اینجوری بگن دربارش😭

هرچی میبینم یادش میوفتم من براش میمردم چرا اینکارو باهام کرد😭😭😭😭چرا رفت که الان همه اینجوری بگن ...

😔😢میدونم سخته ایشالا ک خدا حرفای دلت میشنوه برمیگرده خدای توهم بزرگه 🥺

اتفاقا من از این ادما سمی ک همش بجا اینکه همدردی کنن زخم زدن دوری کردم جاشون گذاشتم بلاک 

😔😢میدونم سخته ایشالا ک خدا حرفای دلت میشنوه برمیگرده خدای توهم بزرگه 🥺 اتفاقا من از این ادما سمی ...

ایشالله بشنوه دارم میمیرم مرگ و جلو چشام دارم میبینم💔

میشه برام دعا کنی؟ میشه دعا کنی برگرده تو منو درک میکنی قشنگم💔

از خدا میخوام به هرچی که میخوای برسی با اونی که خودت دلش باهاشه و میخوایش خوشبخت بشین فقط توروخدا خیلی دعام کن💔

ایشالله بشنوه دارم میمیرم مرگ و جلو چشام دارم میبینم💔میشه برام دعا کنی؟ میشه دعا کنی برگرده تو منو ...

چشم ولی گریه نکنیا تو خودت نباش خودتو سرگرم کن مثبت فک کن بیرون برو به خودت برس پروف قشنگ قشنگ بزار  تا بفهمه چه دافی از دست داده پی ام میدت😌ایشالا بهم میرسین