2777
2789
عنوان

سوال راجب آکواریوم

| مشاهده متن کامل بحث + 54 بازدید | 25 پست

خریدید اون سنگ کف رو حتما با اب خالی بشورید قبل ریختن تو آکواریوم.

اب پر کردید باید ۴۸ ساعت اب بمونه تا کلرش بره و  همه وسایل هم داخل آکواریوم باید کلا روشن باشن برای همیشه .... 

بعد ۴۸ ساعت برید ببینید ماهی گیاه خوار میخواین بخرید یا گوشت خوار

اینا دمای بخاریشون با هم متفاوته

ماهی که خریدید یا گیاهخوار یا گوشتخوار از فروشنده بپرسید دمای بخاری رو رو چند بزارید...

در ضمن ماهی گوشتخوار نسبت به گیاهخوار ابو بیشتر کثیف میکنن

هر دو هفته نهایت نیمی از اب آکواریوم رو باید تخلیه کنید و ابی درونش بریزید دوباره که ۲۴ ساعت از قبل گذاشتید و کلرش رفته

تمیزی کلی آکواریوم هم هر ۶ ماه

با اب خالی وسایلا شسته بشه 

پمپ هوا که اصلا نباید اب بخوره....

بقیشون ضد آبن 

از اب ولرم استفاده کنید تو شستن وسایل و خود شیشه.

ولی ابی که میزارید ۲۴ ساعت میمونه اب خنک باشه که طی فرایند ۲۴ ساعت خودش گرم میشه و بعد بریزید تو آکواریوم و کلرشم از بین رفته

حتی برای از بین بردن کلر اب هم قطره هست مغازه داره 

و دیگه نمیخواد بزارید ۲۴ ساعت اب بمونه

فقط تعداد ریختن قطره رو بپرسید ازشون

6️⃣2️⃣6️⃣2️⃣سابقم   @_mahyar

یونولیت یادتون نره بگیرید چون زیر خود شیشه باید حتما بزارید و آکواریومو روی اون بزارید چون نباشه فشار اب شیشه رو میترکونه

چراغ آکواریومم بگین اگه خواستین بهتون بدن 

رنگ بندی داره عین مهتابی میمونه رنگ صورتی ابی سبز سفید

داخل اب قرار میگیرن یه سری و یه سری بیرون از اب

راجب خرید ماهی هم باید دقت کنید چون بعضی ماهیها با هم سازگاری ندارن و همو میخورن یا میزنن

اینم هنگام خرید ماهی باید از فروشنده بپرسید که با هم سازگاری داشته باشن ماهیهایی که میخواین بخرید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میز هم حواستون باشه اگه تو خونه دارید محکم باشه تحمل وزن شیشه با ابشو داشته باشه چون خود شیشه که سنگینه ابم داخلش بره کلی وزن پیدا میکنه

سنگ کف اکواریومم حتما نباید سنگ بگیرید میتونید شن ریز بگیرید و به اضافه مثلا از این سنگهای تیکه ای جدا میفروشن ولی قبلش با اب خالی اون سنگ ها و شن ها حتما شسته بشه

البته همون پمپ فی لتر تصفیه هوادهی میکنه داخل اب ولی اینم لازمتونه

حدود ۶۰۰ ۷۰۰ باید شیشه خالی بشه بقیشم تا اون مبلغ که دارید چیزایی که گفتمو بخرید

❌یه در شیشه ای یا یه تیکه شیشه اندازه روی آکواریومم تهیه کنید برای درب آکواریوم چون احتمال پرش ماهی ها زیاده

یدونه هم مگنت اهنربایی برای تمیز کردن شیشه میخواین که یه تیکش درون ابه یه تیکش بیرون اب و به هم متصل میشن برای تمیز کردن چربی روی شیشه داخل اب.

دنگ و فنگ زیاد داره آکواریوم🙋‍♂️

البته همون پمپ فی لتر تصفیه هوادهی میکنه داخل اب ولی اینم لازمتونه حدود ۶۰۰ ۷۰۰ باید شیشه خالی بشه ب ...

خیلی ممنونم ازتون واقعا اطلاعات زیادی در این زمینه ندارم، مرسی که وقت گذاشتید کمک کردید🌹♥️

خیلی ممنونم ازتون واقعا اطلاعات زیادی در این زمینه ندارم، مرسی که وقت گذاشتید کمک کردید🌹♥️

خواهش میکنم فقط نواب تنها نرید یه مرد باهاتون باشه

بازم امری بود ریپلی کنید جواب میدم هر موقع باشم🌹🌹

❌ راستی فکر رفتن برق هم باشید چون برق بره داخل اکواریوم دیگه اکسیژنش نهایت نیم ساعت بمونه که وقتی برق بره اون در روی آکواریومم باید بزنید یکم کنار تا هوا بره داخل شیشه... بعد برای اینم ببینید پمپ هوا باطری خور دارن برای این مواقع  که البته این خیلی گرون میشه🙋‍♂️

اون مغزی های شلنگ پمپ هوا هم که گفتم برای برنگشتن اب داخل پمپ هوا واجبه بگیرید حتما چون این برای زمان برق رفتنه چون وقتی برق میره اب برمیگرده تو پمپ و میسوزه

راجب خرید خود شیشه خالی آکواریوم هم اونجا بتونید عمده فروشیشو پیدا کنید چون پخش کنندن قیمتشون پایینه خوبه  تا برید مغازه های معمولی بخریدش... دو مدلم دارن شیشه خم و معمولی که شیشه خم گرونتره

شیشه کریستالم هست این قیمتش بالاس

راجب خرید خود شیشه خالی آکواریوم هم اونجا بتونید عمده فروشیشو پیدا کنید چون پخش کنندن قیمتشون پایینه ...

خیلی ممنونم ازتون . 

شرمنده یه سوال دیگه هم دارم .با وجود ماهی و آکواریوم میشه مسافرت رفت؟ محدودیت ایجاد نمیکنه؟

خیلی ممنونم ازتون . شرمنده یه سوال دیگه هم دارم .با وجود ماهی و آکواریوم میشه مسافرت رفت؟ محدودیت ای ...

خواهش میکنم

دشمنتون شرمنده

نه اگه برق نره که خیر

بعد یه دستگاهی هست اتوماتیکه و غذا میریزه تو اب که اونم باید بخرید برای این مواقع