2777
2789
عنوان

انارهامو ازالعان دون کنم برای شب

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 31 پست

الان❌العان✅😁

انار خراب نمیشه بذار یخچال

لبو رو اول بپز با آب با پوست و دم فقط بشور ، بعد پوست بگیر برش بزن و یکم از آبشو با کمی نبات بجوشون بریز روشون و سرو کن. ولی یکی دو ساعت قبل سرو شروع کن پخت رو 

FREEDOM...🌱🤌🤍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چرا بعضیا فک میکنن امشبه تو‌چندتا استوری هم دیدم

بابا منم گیر داده😂پاشو برو سبزی بخر خورشت سبزی درست کن انار دون کن میگم فرداشبههههههههه میگه چه فرق داره دیه امشب شبشه:////

خوش به حالتمعلومه قراره بهتون خوش بگذره ها😆

کجاخوش ب حالم؟من‌حامله ام مادرشوهرپدرشوهرم دعوای بدی کردن بامنو شوهرم جایی رونداریم بریم 

مهمون دعوت کردم ب خاطرافسردگیم

خدایا ممنون به خاطرهمه چی  
انار رو بذار هرکی خودش برداره من اصلاً از انار دون شده خوشم نمیاد

حتی اگه با دستکش دون شده باشه؟

تو فامیل مت من همیشه نسئول انار دون کردنم 😁

اگه از پرپر شدن هموطنای بی گناهت خوشحالی ،یا به نطفه ت شک کن یا به لقمت😏                                                     گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

آقا چرا مینویسی ازالعان😅خدایی انارهامو ازالعان رو که اولش خوندم فکر کردن آیه قرانی نوشتی😆

انار خراب نمیشه

لبو هم اول با پوست بپز وقتی پخت درش بیار پوستشو بکن بعد با یه دونه نبات دوباره بنداز تو آب یه کم بذار بپزه بازم ولی اینو بذار واسه فردا

سالادم بذار واسه فردا

دلم از دنیا گرفته...شب من مهتاب نداره...💔

یلدا فرداست 

جمعه شب ۳۰ آذر 

مگه مناسبت قمری هست که از یک شب قبل برگزار میکنید😐 این همه سال ندیدید یلدا کی برگزار میشه یعنی

درد و دل هاتو به سنگ بگو اما به شوهرت و نی نی سایتی ها نه😬😬کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

چرا بعضیا فک میکنن امشبه تو‌چندتا استوری هم دیدم

فکر نمیکنن مجبورن یا دلشون میخواد مراسم رو امشب بگیرن

چون برنامه هاضون با خانواده هماهنگ نمیشه

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣

یلدا فرداست جمعه شب ۳۰ آذر مگه مناسبت قمری هست که از یک شب قبل برگزار میکنید😐 این همه سال ندیدید یل ...

من خواهرام‌مدرسه میرن شنبه.ب خاطراوناامشب گرفتیم

خدایا ممنون به خاطرهمه چی  
یلدا فرداست جمعه شب ۳۰ آذر مگه مناسبت قمری هست که از یک شب قبل برگزار میکنید😐 این همه سال ندیدید یل ...

دوست دارن شب بگیرن مثل ما،،چون توی خانواده شون هماهنگ نشدن حتما

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣

حتی اگه با دستکش دون شده باشه؟تو فامیل مت من همیشه نسئول انار دون کردنم 😁

نه منظور بد نگیر 

آدم بد دلی نیستم 

ولی از میوه پوست شده خوشم نمیاد 

دلم میخواد خودم میوه رو موست کنم خصوصاً انار رو

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
نه منظور بد نگیر آدم بد دلی نیستم ولی از میوه پوست شده خوشم نمیاد دلم میخواد خودم میوه رو موست کنم خ ...

اها👌 متوجه شدم 

وای دقیق برعکس ما

همه منتطرن یکی یه دیس میوه پوست کنه خورد کنه میل کنن🤣

که باز من انجام میدم 

اگه از پرپر شدن هموطنای بی گناهت خوشحالی ،یا به نطفه ت شک کن یا به لقمت😏                                                     گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ...