2777
2789
باشه

می توان رو کیبوردم زد😁ببخشید سوالم اینه رفتم تو پیج ینفر بد برگزیده ها رو که نگاه کردم دیدی ک رو عکسا استیکر لایک قلب میذارن من دستم خورد رو اون استیکر بنظرت طرف بیاد تو پیج میفهمه من نگاه کردم؟ یا باید بره تو اون استوری بعد میفهمه

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
آره آماده ام زیاد داره زودتر میرسه دستش

اما ه داره که چ بهتر.. ولی توصیه‌ام اینه اینترنتی سفارش ندی بهتره

Cold 𝖺𝗇𝖽 𝗂𝗇𝗍𝗋𝗈𝗏𝖾𝗋𝗍 𝖡𝗈𝗋𝗇 𝗈𝖿 𝖽𝖺𝗋𝗄𝗇𝖾𝗌𝗌

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

می توان رو کیبوردم زد😁ببخشید سوالم اینه رفتم تو پیج ینفر بد برگزیده ها رو که نگاه کردم دیدی ک رو عک ...

خب پیوی داره دیگ اعلانش میاد میبینه شما پیام دادید

هومم.. کشو بزار 😂 والا به ذهنم نمیرسه اگه اونجا بودم کمکت میکردم الانم اتاقمو تخلیه کردن

مآنتونی چروک میشه

تازه الان خوبه قبلش آویزون در بود اصلا یه وضعیی

تازه مامانمم یه سری لباس نوهاش آویزون رگاله 

کلا اثاث زیاد داریم حتی تو زیرمین و زیرپله پره اثاثه هر بهار هم نصفشو میریزیم میره ولی ...

مآنتونی چروک میشهتازه الان خوبه قبلش آویزون در بود اصلا یه وضعییتازه مامانمم یه سری لباس نوهاش آویزو ...

یه کمد خوب بگیر. بزار گوشه اتاق لباسارو اونجا بزاری بهتره

اما ه داره که چ بهتر.. ولی توصیه‌ام اینه اینترنتی سفارش ندی بهتره

عه چرا🥲

من عاشقی از کمال تو آموزم، بیت و غزل از جمال تو آموزم، در پردهٔ دل خیال تو رقص کند، من رقص خوش از خیال تو آموزم ...

چن تا پیشنهاد دارم یا برای جلوی میز ارایشت استند لوازم بخری (از این شیشه و طلاییا و یا سنگ مر مر )بذاری  

دوم دو تا قاب عکس شیک بخری با سه تا شمعدون با قدای متفاوت جلوی میز ارایش یه طرف شمعدون بذار یه طرف عکساتو 

و اگ میتونی یه ویترین یا کتابخونه کوچیک بخرین چیزای جینگولی و بامزه که خودت دوس داری هر دفعه دو تا بخر یه کلکسیون میشه واسه خودش

عه چرا🥲

کلاهبرداریه نصفش یا جعل میکنن یا همین دی جی کالاسفارش ک میدی خراب درمیان اشنباه میدن این حرفاهست

یه کمد خوب بگیر. بزار گوشه اتاق لباسارو اونجا بزاری بهتره

اره

کلا دوست داشتم با ام دی اف مثلا از این کمدا که حالت دیواری داره درست کنن برام

ولی آخه ممکنه کلا این خوبه رو خراب کنیم دوباره بسازیم یا یجا دیگه خونه بخریم واسه همین زیاد خرج اینجوری نمیکنیم

خب پیوی داره دیگ اعلانش میاد میبینه شما پیام دادید

فالو هم ندارمش پیام ندادم که رو استیکر عکسش زدم چیه استیکر قلب میذارن رو عکس بعد رو قلب که میزنی چند تا پخش میشه 

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
ارهکلا دوست داشتم با ام دی اف مثلا از این کمدا که حالت دیواری داره درست کنن برامولی آخه ممکنه کلا ای ...

اهان خونه واسه خودتونه یا مستاجرین