cherryblossoms مدیر عضویت: 1401/12/01 تعداد پست: 2837 عنوان چجوری اتاقتون تزئین میکنین🪭👛👜👒👢📢 | مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 66 پست من اتاقمو دوست دارماولی مثلا خیلیییی،ساده است چیکار کنم خوشگل بشه؟گل و گیاه ندوست دیروز | 15:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سپیدش عضویت: 1401/05/28 تعداد پست: 396 مرسیی عشخمممپیجشو میدی آدرسشو؟ من خودم خیلی ازش خرید کردمالانم یه سری میخوام عکس بدم واسم پوستر چاپ کنه چسب خمیری ام داره خیلییی به دردت میخوره من عاشقی از کمال تو آموزم، بیت و غزل از جمال تو آموزم، در پردهٔ دل خیال تو رقص کند، من رقص خوش از خیال تو آموزم ...
chuko عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 448 نه خونه مون از این حیاط داراست اهان واسه ما ساختمونیه شوفاژ داریم Cold 𝖺𝗇𝖽 𝗂𝗇𝗍𝗋𝗈𝗏𝖾𝗋𝗍 𝖡𝗈𝗋𝗇 𝗈𝖿 𝖽𝖺𝗋𝗄𝗇𝖾𝗌𝗌
بهارگیلانی عضویت: 1400/02/20 تعداد پست: 17006 لباسارو برداری اوکی میشه ی سوال درمورد اینستا دارم میتواند کمکم کنید؟ 💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
cherryblossoms مدیر استارتر عضویت: 1401/12/01 تعداد پست: 2837 رنگ اینه و رنگ کشو قهوه ایه یکم اتاقو بهم زده سفید باشه خوشگلتره اره به نظرت دراور و کمد جدید بخرم یا اینا رو بدم رنگسفید بزنن؟مال سیسمونی هست یکی از فامیلامون ساخت خدایی تا الان آخ نگفته🥲
chuko عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 448 من خودم خیلی ازش خرید کردمالانم یه سری میخوام عکس بدم واسم پوستر چاپ کنه چسب خمیری ام داره خیلییی به ... اینا کلی دَنگ و فنگ داره ساختنش آماده بخری تو زمانت هم صرفه جویی میشه Cold 𝖺𝗇𝖽 𝗂𝗇𝗍𝗋𝗈𝗏𝖾𝗋𝗍 𝖡𝗈𝗋𝗇 𝗈𝖿 𝖽𝖺𝗋𝗄𝗇𝖾𝗌𝗌
بهارگیلانی عضویت: 1400/02/20 تعداد پست: 17006 ی سوال درمورد اینستا دارم میتواند کمکم کنید؟ میتونید 💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
cherryblossoms مدیر استارتر عضویت: 1401/12/01 تعداد پست: 2837 لباسارو برداری اوکی میشه چیکارشون کنم خب؟ رو رگالهتوی کمدم جا نمیشه که
سپیدش عضویت: 1401/05/28 تعداد پست: 396 اینا کلی دَنگ و فنگ داره ساختنش آماده بخری تو زمانت هم صرفه جویی میشه آره آماده ام زیاد داره زودتر میرسه دستش من عاشقی از کمال تو آموزم، بیت و غزل از جمال تو آموزم، در پردهٔ دل خیال تو رقص کند، من رقص خوش از خیال تو آموزم ...
chuko عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 448 ی سوال درمورد اینستا دارم میتواند کمکم کنید؟ باشه Cold 𝖺𝗇𝖽 𝗂𝗇𝗍𝗋𝗈𝗏𝖾𝗋𝗍 𝖡𝗈𝗋𝗇 𝗈𝖿 𝖽𝖺𝗋𝗄𝗇𝖾𝗌𝗌
chuko عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 448 اره به نظرت دراور و کمد جدید بخرم یا اینا رو بدم رنگسفید بزنن؟مال سیسمونی هست یکی از فامیلامون ساخت ... اگه طرحش خوشگله یامیخوایی تو پولت صرفه جویی کنی بنظرم سفید رنگ بزنی بهتره Cold 𝖺𝗇𝖽 𝗂𝗇𝗍𝗋𝗈𝗏𝖾𝗋𝗍 𝖡𝗈𝗋𝗇 𝗈𝖿 𝖽𝖺𝗋𝗄𝗇𝖾𝗌𝗌
chuko عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 448 چیکارشون کنم خب؟ رو رگالهتوی کمدم جا نمیشه که هومم.. کشو بزار 😂 والا به ذهنم نمیرسه اگه اونجا بودم کمکت میکردم الانم اتاقمو تخلیه کردن Cold 𝖺𝗇𝖽 𝗂𝗇𝗍𝗋𝗈𝗏𝖾𝗋𝗍 𝖡𝗈𝗋𝗇 𝗈𝖿 𝖽𝖺𝗋𝗄𝗇𝖾𝗌𝗌
cherryblossoms مدیر استارتر عضویت: 1401/12/01 تعداد پست: 2837 ریسه میسه نخر همینجوریش خیلیم قشنگه مرسیاره باحاله مخصوصا وقتی بارون میاد پشت پردم رو به حیاطه باحالهنصف شبا کرمم میگیره بیرونو ببینم بعد یهو گربه رد میشه سکته میزنم خخخ