2777
2789
عنوان

ازدواج خواهرم با مرد متاهل و بچه دار

| مشاهده متن کامل بحث + 5680 بازدید | 190 پست
این همه خانم متاهل دوربرمون مگه همشون جذابن؟والا خوشگلا بیشتر تنها موندن

تمام خصوصیات ظاهری که گفت، مال عروس ماست.

ببین به جز داداش من فقط یه خواستگار داشته، همون هزار بار برامون تعریف کرده.

حالا بیا اعتماد به نفسش رو ببین.

اگر بدون تصویر، حرفاشو بشنوی، میگی خدایا من یه لحظه این حوری ملک رو ببینم

اقا خیلی زرنگه نیاز ب پرستار شبانه روزی داره ک برای ۳ دختر بچه و یه پیرزن ی چیزی حدود ۲۰ تا ۳۰ تومن در میاد ک میخواد با ازدواج مفت براش تموم شه

ب خواهرت بگو بره بجای این ازدواج ، پرستار شبانه ردپوزی شه یه دنیای دیگه رو تجربه کنه

چ چیزا ادم میشنوه اینجا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دقیقا .الان براش تازگی داره وقتی ببینه مردی که زنش شده اصلا کنارش نمیخوابه وقتشرو داره با کسی دیگه م ...

دختر همسایه مام دقیقا الان عیییین این ازدواج رو قبول کرد تازه تو سن کم اونم مث خواهر اسی فکر می‌کرد ولی الان داره دخترشو شوهر میدن ۳ تا دختر داره ولی هرگز خود زنه هم میگ من ب امید این زنش شدم و هرگز نشد و مهرم تو دل این مرد نیفتاد فقط یک کلفتی بی جیره و مواجب هستم و تو محضر هم امضا داده ک حق بچه آوردن از مرده نداره حق اعتراض ب اینک سمتش خلاصه همه چیو قبول و امضا و اثر انگشت ....الان باید هم خونه مرده کار کنه هم دخترش ک فردا بره خونه شوهره 

دوستان من کاربری هزارممه بخاطر اینک همش تو تایپیک خرافه خودمو مثل سوسک انداختم و خواستم بگم خرافه فه ان و له شدم در جا🤕🤣🤣 و اینک ازینکه بعضیا میگن جدید ورودی جدید عضویتی یا نمیدونم مردی زن نیستی من تو قسمت تماس باما قسمت مدیریت هم عکسمو یهویی دادم و همون لحظه فیلممو دادم و وویس دادم من ب شخصه دوستانی مهشید جون  مثل نیل عزیز دختر قهوه فروش و اوج آسمان جونم  و نسرین جون و بهار جون  اینا باهاشون تو خصوصی هم صحبت کردیم هم شمارمو دادم میدونن مرد یا پسر نیستم ....نی نی یار های عزیز و محترم بخدا دیگ شماره ندارم لطفا دیگ فکر نکنید من پسر یا مرد هستم اگ دیدین من تو تایپیک خرافه یک نقطه گذاشتم بعد تعلیق مشکی کنید  دوستانی ک من حتی شمارمو دادم ک واقعا ثابت بشه بهشون پسر و مرد نیستم و ثابت شده بهشون واقعا زن هستم ....نی نی یار های محترم و همکاران بخدا من تنها جایی هستش ک میام از دردای دنیای واقعیم کمتر احساس درد کنم  اگر دیدین من ب دختری یا خانمی درخواست دادم در جا تعلیق مشکیم کنید اگر دیدید من در تایپیکی ب کسی بی احترامی منظورم حالا جنسی یا هر چی کردم بعد فکر کنید مرد مریضم بعد درجا بلاکم کنید ولی اگ بی دلیل کسی بخاطر اینک البته اینجا کسی اینطوری نیس معمولا پسر بچه های مریض زن نما اینکارو میکنن گزارش میزنن یا نی نی یار تگ میکنن و میگن منه بدبخت مرد هستم و درجا تعلیق مشکیم میکنید ولی تو رو خدا قبلش اول مطمئن شین اگ ثابت نکردم ک دوباره وویس و عکس و فیلم از خودم همونجا ندادم  ک من زن هستم و مرد بودم بعد تعلیق مشکی بزنید ممنونم  اینو فقط نوشتم ک همه خانوما محترم و همکاران و نی نی یار ها در جریان باشند با سپاس

اقا خیلی زرنگه نیاز ب پرستار شبانه روزی داره ک برای ۳ دختر بچه و یه پیرزن ی چیزی حدود ۲۰ تا ۳۰ تومن ...

دقیقن تو ذهنم همین بود ک یکی بلخره گفت

اسی ب خواهرت بگو خودش رو بدبخت نکنه لطفا

دلیل جدا شدنش از زن قبلیش از همین الان مشخصه آدم هزار سال تو خونه پدرش بمونه بهتره تا این مدلی شوهر ...

لاغری درمون داره

سنشم زیاد نیست

خواهر من. ۵۰ سالشه ازدواج نکرده تنها نمونده راضی ب هر ازدواجی نیست

شما با گفتن این حرفا بیشتر خواهرت و به بدبختی هل میدی

من خواستم نظرم بگم ولی طرزتفکر استارترنسبت به خواهرش بیشترناراحتم کرد همون اولش توکپشن ازظاهر واندام خواهرش چجور صحبت کرده لاغر و سینه کوچیکه.‌‌.😕این یعنی چی دارن به این دخترمیفهمونن بهتراین پیدانمیشه حس ناکافی بودن بش میدن وقتی ادم اطرفیانش اینجوری تحت فشار بزارنش ازنظرروحی معلومه حاضره قبول کنه 

بعدبخواد فکرکنه روزی مهرشم به دل اون بیوفته اونم یه دختر۳۰ ساله که اول جونیشه بامردی که سه تابچه داره کلی شرط شروط براش گذاشتن

من کاربرminiyator6cهستم بااون کاربریم بیشترفعال بودم هیچوقت خارج ازچارچوب قوانین حرفی نزدم اومدم دیدم تعلیق شدم واقعا ناراحت شدم هیچ کس پاسخگو نیست 🙃🤍مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده🤍
مگه هر کی لاغره جذابیت نداره به خدا قول میدم شماها کاری باهاش کردید و جورب رفتار کردید که باورش شده ...

همون دقیقاااا

انگاری اینایی که هزارکیلو چربی دارن جذابن 

اوقم میاد از ادمای چاق

من خواستم نظرم بگم ولی طرزتفکر استارترنسبت به خواهرش بیشترناراحتم کرد همون اولش توکپشن ازظاهر واندام ...

من خودمم همینجور بودم با چهره بهتر 

وقتی ازدواج کردیم شوهرم می‌گفت چرا چیزی نداری 

کمی خودمون رو جای طرف بزاریم 

وقتی شوهرم دست زد به بدنم و اینجور گفت میفهمی من چه حالی شدم 

لاغری درمون دارهسنشم زیاد نیستخواهر من. ۵۰ سالشه ازدواج نکرده تنها نمونده راضی ب هر ازدواجی نیست

وقتی باور خود طرف اینه ما نمیتونیم تغییر بدیم 

من خودمم لاغرم سینه اینا هم ندارم ولی ازدواج کردم یبار هم بابتش ضعف نشون ندادم چون از نظرم کمبود وزن یا حتی اضافه وزن داشتن عیب نیست قرار نیست همه مانکن و مدل باشن که 

درد و دل هاتو به سنگ بگو اما به شوهرت و نی نی سایتی ها نه😬😬کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

تا حالا نخواستنی بودن رو تجربه نکردی همه هم سنهات ازدواج کرده باشم و تنها بمونی پدر و مادرت فکر کنم ...

والا یا این ازدواج فقط الکی دورش شلوغ میشه شوهره هم مهری نداره ک از تنهایی درش بیاره

تازه اون ۴ نفر برعلیهش میچزوننش و اون وسط تنها گیرش میارن و تنهاتر از قبل میشه

چرا دنبال شغل و اینده نیست برای خودش

چقدر بعضی زنها ضعیفن ادم براشون متاسف میشه

من خودمم همینجور بودم با چهره بهتر وقتی ازدواج کردیم شوهرم می‌گفت چرا چیزی نداری کمی خودمون رو جای ط ...

مگه شما رو ندیده گرفته بود؟ 

اگر گفت بازم، بگو چشم هات رو خوب بازمی‌گردی درسو انتخاب میکردی... چرا در برابر مردا زبون ندارید خدایی انقد پررو شون میکنید

دختر همسایه مام دقیقا الان عیییین این ازدواج رو قبول کرد تازه تو سن کم اونم مث خواهر اسی فکر می‌کرد ...

خب معلومه حتما مرده سن سالش بیشتره واسه خودش حس قدرت طلبی داره 

وقتی هم ازول شرط شروط گذاشته دیگه چه مهری قراره به دلشون بیوفته اینا میان ازاول قاطعانه حرفشون میزنن ...

من کاربرminiyator6cهستم بااون کاربریم بیشترفعال بودم هیچوقت خارج ازچارچوب قوانین حرفی نزدم اومدم دیدم تعلیق شدم واقعا ناراحت شدم هیچ کس پاسخگو نیست 🙃🤍مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده🤍
وقتی باور خود طرف اینه ما نمیتونیم تغییر بدیم من خودمم لاغرم سینه اینا هم ندارم ولی ازدواج کردم یبار ...

دقیقا

ببخشیدا انقدر مردای زشت و بدقواره و بی پول و بی عرضه، تا حالا ندیدم از خودشون بدگویی کنن

من خواستم نظرم بگم ولی طرزتفکر استارترنسبت به خواهرش بیشترناراحتم کرد همون اولش توکپشن ازظاهر واندام ...

گل گفتی بعد دوستان اومدن به من خورده گرفتن 

من نگفتم هر کسی ازدواج نکنه تنها میمونه 

حتی نگفتم لاغری بده و عیبه 

فقط گفتم آدم هزار سال خونه پدر بمونه بهتره تا این ازدواج 

وقتی طرز فکر خودش و خانواده اش اینه که اگه توپر و ساعت شنی نباشی لیاقت زندگی خوب نداری من بیام چی بگم

درد و دل هاتو به سنگ بگو اما به شوهرت و نی نی سایتی ها نه😬😬کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁