2777
2789
عنوان

ازدواج خواهرم با مرد متاهل و بچه دار

| مشاهده متن کامل بحث + 5733 بازدید | 190 پست
خانوادم ناچار میترسن اینم نشه و تا آخر تنها بمونه خواهرم جذابیت ندارن لاغر

مگه هر کی لاغره جذابیت نداره به خدا قول میدم شماها کاری باهاش کردید و جورب رفتار کردید که باورش شده زشته برا همین میخ‌اد خودشو بدبخت کنه ازاول تاپیکت داری هی میگی خواهرم لاغر س نداره جذابیت نداره 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

زهی خیال باطل ،ببین اینا مار خوردن افعی شدن برای این حرفا هم از قبل به فکر بودن، اون مادر فولادزره ب ...

اصلا کاملا معلومه همه چیز زیر سر مادرست میخواد پسرشو تنها برا خودش نگه داره دیدم از این مادرای روانی 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
خودشم همینو میگه میگه میرم مهرم به دلش میفته مادرش زن خوب و مهربونیت خودش متشخص و وضع خوب و کار خوب ...

اشتباه خواهرت همینجاست 

فکر میکنع میتونه کاری کنه عاشقش بشه

خدا کنه که اینطوری بشه ولی اگه بخواد روی این تصمیم ازدواج کنه تضمینی وجود نداره

اسی من سی و چهار سالمه

نگاه کنی همش تاپیک هام راجب شوهریابی عه

پس خواهرت رو کاملن میفهمم،

ولی خونه پدرتون، شرف داره به خونه اون آقا... بهش بگو صبر کنه ایشالا یه بخت خوب... و اینکه خودتون هم دست بکار شید، خواهرتون رو معرفی کنید... اپلیکشن و کارگاه‌های همسریابی... اینارو برید سر بزنید براش.‌. اگر لازم هست حتی عمل زیبایی انجام بده، دماغ عمل کنه، سینه پروتز کنه  هرچی لازمه... من خودم چشمام رو عمل کردم عینک برداشتم شاید تاثیر داشته باشه.... دارم پول جمع میکنم برم دماغمو عمل کنم

زهی خیال باطل ،ببین اینا مار خوردن افعی شدن برای این حرفا هم از قبل به فکر بودن، اون مادر فولادزره ب ...

دقیقا

زنا از خیر بچه هاشون نمی‌گذرن

چه برسه به ۳ تا بچه

ببین چه بلایی سرش اومده

منم تو مجردی دقیقا یک همچین شرایطی دقیقا مث این پیش اومد خواستم ازدواج کنم چون آقاهه گفت ممکنه دوبار ...

بالاخره یکی درک کرد 

خواهر منم همه اینها رو می‌دونه ولی آدم و نیاز داره 

دوست داره یه تغییر هر چند کوچیکه داشته باشه 

میگه میرم مرد میاد طرفم چون من دست نخورم واسش جذابم 

با بچه های مهربونم میشم

وضعشم خوبه و مشکل مالی نیست 

سخته سی سالن باشه حتی یه نفر به نیست خاص نخواسته باشد

میگم اون مرد میگه به خاطر دختران بهت دست نمیزنم و عاطفی تامین نمیشی میگه چقدر بمونم خونه بابا خسته ش ...

وقتی با یکیازدواج میکنی ناخوداگاه دلت محبتشو میخواد ختی اگه قبلش بهت گفته باشن چیزی نمیبینی از من . 

به نظرم بره تو زندگی با مردی که فقط به چشم پرستار بچه ها بهش نگاه کنه حس خواستنی نبودن بیشتری تجربه میکنه . 

شایدم زدو یهو مرده تو زتدگی عاشقش شد . 

معلوم نیس 

خانوادم ناچار میترسن اینم نشه و تا آخر تنها بمونه خواهرم جذابیت ندارن لاغر

قرص چاقی بگیره بخوره. لاغری مگه مرگه که درمون نداشته باشه؟! اصلا هم قرار نیست مهرش بعدا به دلش بیفته. اون آقا دوست دختر داره جای دیگه سرش گرمه. ولی اون دختر نمیاد برای کلفتی. 

۳۰ سال سن کمی ولی خاهرت اشتباه میکنه الان نمی فهمه فقط میخاد شوهر کنه ولی بعدن ایقد مشکلات هس پشیمون میشه بخدا عمه منم  ۳۰ ساله بود رفت با مرد ۵۰ ساله با ۶ تا بچه ازدواج کرد خیلی اصرار میکرد بره ولی الان ایقد یختی کشیده انگار یک پیرزن هسش 

خب اونجا باید از 3 تا بچه نگه داری کنه

مگه نگفته رابطه ای نیس اقاهه

چندسالشه راستی

علت جدایی چی بوده

ببین خواهرت سنی نداره بخوات خودش رو اینطوری بدبخت کنه

تاپیکهای بچه شوهرم رو بخون 

با تک بچه اذیتن چه برسه 3تا 

یه مدت رفت و آمد کنه حداقل 

ببین َطرف شعور داره یا نه

بچه هاش چطور ن

فقط دنبال کلفته یا میشه امیدی داشت

شاید اخلاق خیلی بدی داشته باشه

آشنا بشن اول و رفت اومد

قبلنا میگفتم نباید مث تو بشم بابا، چون تو خیلی مظلوم بودی، اما الان دقیقا می‌خوام مثل تو زندگی کنم و بمیرم🖤
مادرش گفته چون دخترانش دم بلوغن نزدیکی نمی‌خواد حتی تو اتاق دختزاش باشه

یعنی اقا رفته به مادرش اینارو گفته و مادرش اومده انتقال داده???!!!!!!!!

نیاز جنسی نداره اقا??? دلیل طلاقش چی بوده???

خب چرا پرستار نمیگیره براشون???!!!