2777
2789
عنوان

ازدواج خواهرم با مرد متاهل و بچه دار

| مشاهده متن کامل بحث + 5650 بازدید | 190 پست
باور نمیکنم ادم اینقدر حماقت کنه و خانواده دو تا نزنه تو گوشش

من اگ همسایمون ندیده بودم ک داره بیخ گوشم زندگی میکنه و میگ هنوز بعد ۲۰ سال زندگی هنو دختره....یا خودمم میخواستم همچین حماقتی کنم تو مجردی ولی خانوادم ندادن

دوستان من کاربری هزارممه بخاطر اینک همش تو تایپیک خرافه خودمو مثل سوسک انداختم و خواستم بگم خرافه فه ان و له شدم در جا🤕🤣🤣 و اینک ازینکه بعضیا میگن جدید ورودی جدید عضویتی یا نمیدونم مردی زن نیستی من تو قسمت تماس باما قسمت مدیریت هم عکسمو یهویی دادم و همون لحظه فیلممو دادم و وویس دادم من ب شخصه دوستانی مهشید جون  مثل نیل عزیز دختر قهوه فروش و اوج آسمان جونم  و نسرین جون و بهار جون  اینا باهاشون تو خصوصی هم صحبت کردیم هم شمارمو دادم میدونن مرد یا پسر نیستم ....نی نی یار های عزیز و محترم بخدا دیگ شماره ندارم لطفا دیگ فکر نکنید من پسر یا مرد هستم اگ دیدین من تو تایپیک خرافه یک نقطه گذاشتم بعد تعلیق مشکی کنید  دوستانی ک من حتی شمارمو دادم ک واقعا ثابت بشه بهشون پسر و مرد نیستم و ثابت شده بهشون واقعا زن هستم ....نی نی یار های محترم و همکاران بخدا من تنها جایی هستش ک میام از دردای دنیای واقعیم کمتر احساس درد کنم  اگر دیدین من ب دختری یا خانمی درخواست دادم در جا تعلیق مشکیم کنید اگر دیدید من در تایپیکی ب کسی بی احترامی منظورم حالا جنسی یا هر چی کردم بعد فکر کنید مرد مریضم بعد درجا بلاکم کنید ولی اگ بی دلیل کسی بخاطر اینک البته اینجا کسی اینطوری نیس معمولا پسر بچه های مریض زن نما اینکارو میکنن گزارش میزنن یا نی نی یار تگ میکنن و میگن منه بدبخت مرد هستم و درجا تعلیق مشکیم میکنید ولی تو رو خدا قبلش اول مطمئن شین اگ ثابت نکردم ک دوباره وویس و عکس و فیلم از خودم همونجا ندادم  ک من زن هستم و مرد بودم بعد تعلیق مشکی بزنید ممنونم  اینو فقط نوشتم ک همه خانوما محترم و همکاران و نی نی یار ها در جریان باشند با سپاس

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دقیقاببخشیدا انقدر مردای زشت و بدقواره و بی پول و بی عرضه، تا حالا ندیدم از خودشون بدگویی کنن

اون چیزی که مهمه اعتماد به نفسه 

از همون مردای زشت برو بپرس میگن من جذاب ترین مرد روی زمین ام😂

درد و دل هاتو به سنگ بگو اما به شوهرت و نی نی سایتی ها نه😬😬کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

منظورش اینه برای هوس نمی‌خواد ازدواج کنه بیشتر به خاطر دختراش

مرد کلفت میخواد 

به خواهرت بگو بری با این ازدواج نکردی 

رفتی حمالی و کلفتی ! 

بهش بگو تو خونه پدر نیارهات برطرف نمیشه 

حداقل کلفت و حمالم نیستی

دختر همسایه مام دقیقا الان عیییین این ازدواج رو قبول کرد تازه تو سن کم اونم مث خواهر اسی فکر می‌کرد ...

دقیقا مشخصه آینده این خواهر چیه.از الان گفته رابطه نمی‌خوام یعنی جذابیتی برام نداری 

بالاخره یکی درک کرد خواهر منم همه اینها رو می‌دونه ولی آدم و نیاز داره دوست داره یه تغییر هر چند کوچ ...

یجوری میگی یه دنیای دیگه تجربه می‌کنه آدم فکر می‌کنه قراره بره سفر و خرید و خوش گذرونب و ..

بابا خونه باباش یه استکان چای بزاره اونجا باید کلی کار خونه و بچه و دردسر و مسئولیت بکشه اونم 3 تا بچههه! داد بزنی سر بچه ها کلی حرف بهت میزنن  اونطور که اونا گفتن بچه هامون و اینجوری نگه داره و ال کنه و بل کنه مشخصه دیگه حتی اگر آقا بگه رابطه نمی‌خوام یعنی خانوم نمی‌خواد چند سال بعد بچه خودش و داشته باشه ؟ حس میکنم خواهرت تو فاز رمان هاست که با طرف ازدواج می‌کنه و بعدش اونو عاشق میکنه و به خوبی و خوشی ..😐مرده تو دهه ۵۰ زندگیشه دیگه حوصله بچه جدید و رمانتیک بازیا رو نمیتونه داشته باشه اما خواهرت جوونه و تو ذهنش کلی فانتزی داره اما بعداً به مشکل میخورن 

به یک سال نکشیده میشه افسرده 

اشتباه محض عمه من اینطوری ازدواج کرد الان خیلی پشیمونه

میگه شدم کلفت بچه هاش هر کی از راه میرسه حرف بارش میکنه

هنوزم دختره

میگه خونه پدرم آزاد بودم ماله خودم بودم 

الان از ۵ صبح بیدار تا آخر شب 

من خودمم همینجور بودم با چهره بهتر وقتی ازدواج کردیم شوهرم می‌گفت چرا چیزی نداری کمی خودمون رو جای ط ...

عزیزم اندام چیزی نیس که بخاطرش اعتمادبنفس خواهرت بیارید پایین اینقدر دخترای لاغرهست که ازدواح کردن زندگیای خوب موفقی دارن چرااین طرزفکری داری همه چی درس شدنیه دوره زمونه تغییر کرده الان اینهمه ادم میرن انواع عمل مبکنن که لاغربشن کمر باریک و..شن پس لاغری عیب نیس هرکسی به نحوه ی زیبایی خاص خودش داره

من کاربرminiyator6cهستم بااون کاربریم بیشترفعال بودم هیچوقت خارج ازچارچوب قوانین حرفی نزدم اومدم دیدم تعلیق شدم واقعا ناراحت شدم هیچ کس پاسخگو نیست 🙃🤍مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده🤍
اون چیزی که مهمه اعتماد به نفسه از همون مردای زشت برو بپرس میگن من جذاب ترین مرد روی زمین ام😂

دقیقا بالاخره ب ی چیزیشون مینازن

ولی زنها هزار خوبی داشته باشن اون نکته منفی شون رو بولد میکنن تا خودشونو تحقیر و لایق بدترین زندگی ببینن

پس حتما اون سه تا بچه اش مال من و خانمه سابق او آقاهه اس😅🤣🤣🤣

همه که از اول مشکل ندارن خیلیا بعد از اینکه سی سالگیو رد میکنن مشکل نعوظ و اینا میاد سراغشون 

ولی مشخصه این مرده فقط  پدرسگو کلک بازه مشکل نداره 

درد و دل هاتو به سنگ بگو اما به شوهرت و نی نی سایتی ها نه😬😬کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

گل گفتی بعد دوستان اومدن به من خورده گرفتن من نگفتم هر کسی ازدواج نکنه تنها میمونه حتی نگفتم لاغری ب ...

ریشه مشکل همینجاس وقتی اطرافیان دارن اعتمادبنفس بنده خدا رومیارن پایین معلومه حاضره قبول کنه اصلا ظاهر واندام چرا بایدربط بدن 

زندگی بامردی که اینهمه شرایط گداشته سه تابچه داره بعد اینا مرتب مادرشونم حتما میبینن ممکنه این دختر اذیت کنن و..

من کاربرminiyator6cهستم بااون کاربریم بیشترفعال بودم هیچوقت خارج ازچارچوب قوانین حرفی نزدم اومدم دیدم تعلیق شدم واقعا ناراحت شدم هیچ کس پاسخگو نیست 🙃🤍مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده🤍
بالاخره یکی درک کرد خواهر منم همه اینها رو می‌دونه ولی آدم و نیاز داره دوست داره یه تغییر هر چند کوچ ...

عزمزمه میدونی اون بچه ها چقدر اذیتش میکنن و کتکش میزنن میدونی چقدر قراره تحقیر بشه هم از سمت مادرشوهر هم شوهر هم بچه هاش بعدم ک همه شون برن خونه شوهر سنش شوهر خودشم میره بالا خیلی خواهرت از یور باید لگن زیر شوهرش بگیره از ی ور خونه مادرشوهر هم هس راستی خواهرشوهر برادرشوهر و دخترای مرد ک برن خونه شوهر کلفت میخوان اینو میبرن ازش بیگاری میکشن کلفتی میکشن دیدم ک میگم همین همسایه خودمو دارم میبینم دیگ خودش پشیمونه خواهرشوهرش بیمارستان بود علاوه بر کارای خونه شوهر و دخترای شوهر میرفت بیمارستان لگن زیر خواهرش شوهرش یکی از خواهرشوهر تازه فک کن لگن می‌گرفت لباساشو عوض می‌کرد حموم می‌برد غذاشو میداد ۱۲ سالگی شوهر کردا الان میگ ۲۵ ساله ک من کارم همینه شوهرم هرگز ب من نگاه نکرد و عاشقم نشد و خوراکم کتک و کلفتیه....ولی من خودم حداقل کلفتی و حمالی یک مرد و تو خونه خودم میکنم ....متوجه ای؟؟؟؟اصلااااااا.....لطفا جلو این ازدواج و بگیر التماست میکنم  

دوستان من کاربری هزارممه بخاطر اینک همش تو تایپیک خرافه خودمو مثل سوسک انداختم و خواستم بگم خرافه فه ان و له شدم در جا🤕🤣🤣 و اینک ازینکه بعضیا میگن جدید ورودی جدید عضویتی یا نمیدونم مردی زن نیستی من تو قسمت تماس باما قسمت مدیریت هم عکسمو یهویی دادم و همون لحظه فیلممو دادم و وویس دادم من ب شخصه دوستانی مهشید جون  مثل نیل عزیز دختر قهوه فروش و اوج آسمان جونم  و نسرین جون و بهار جون  اینا باهاشون تو خصوصی هم صحبت کردیم هم شمارمو دادم میدونن مرد یا پسر نیستم ....نی نی یار های عزیز و محترم بخدا دیگ شماره ندارم لطفا دیگ فکر نکنید من پسر یا مرد هستم اگ دیدین من تو تایپیک خرافه یک نقطه گذاشتم بعد تعلیق مشکی کنید  دوستانی ک من حتی شمارمو دادم ک واقعا ثابت بشه بهشون پسر و مرد نیستم و ثابت شده بهشون واقعا زن هستم ....نی نی یار های محترم و همکاران بخدا من تنها جایی هستش ک میام از دردای دنیای واقعیم کمتر احساس درد کنم  اگر دیدین من ب دختری یا خانمی درخواست دادم در جا تعلیق مشکیم کنید اگر دیدید من در تایپیکی ب کسی بی احترامی منظورم حالا جنسی یا هر چی کردم بعد فکر کنید مرد مریضم بعد درجا بلاکم کنید ولی اگ بی دلیل کسی بخاطر اینک البته اینجا کسی اینطوری نیس معمولا پسر بچه های مریض زن نما اینکارو میکنن گزارش میزنن یا نی نی یار تگ میکنن و میگن منه بدبخت مرد هستم و درجا تعلیق مشکیم میکنید ولی تو رو خدا قبلش اول مطمئن شین اگ ثابت نکردم ک دوباره وویس و عکس و فیلم از خودم همونجا ندادم  ک من زن هستم و مرد بودم بعد تعلیق مشکی بزنید ممنونم  اینو فقط نوشتم ک همه خانوما محترم و همکاران و نی نی یار ها در جریان باشند با سپاس

قرص چاقی بگیره بخوره. لاغری مگه مرگه که درمون نداشته باشه؟! اصلا هم قرار نیست مهرش بعدا به دلش بیفته ...

اگ‌مردی آدمو دوس داشته باشه ن هیکل براش مهمه ن قیافه ن هیچی اگ‌ بدونی من علاوه بر اینک خیلی زشتم خیلی خیلی خب ؟؟؟چاااااقققق هرکی منو ببینه انگار سه قلو حاملم قیافم پیر و داغون ولی خب شوهرم همیشه میگ من اینجوری دیدمت و قبولت کردم و پسندیدم تااازه شوهرم ک قیافه و هیکل خیلی براش مهم بود برا ازدواج ک منه داغون و گرفت الان میگم یارو عمل کنم یا پروتز و فلان میگ ضرر دارن نمیخوام بهت آسیب بزنی مهم منم ن دیگران ب من گفت میخوای برا من اینکارارو کنی؟؟؟؟گفتم آره گفت پس برا منه ک لازم نیس تا ابد هرجوری بشی من همینجوری میخوامت ....حرفم اینه ک مردی ک آدمو بخواد همینجوری میخواد جوری ک راضی ب دستکاری نباشه حتی