2777
2789
عنوان

ازدواج خواهرم با مرد متاهل و بچه دار

| مشاهده متن کامل بحث + 5688 بازدید | 190 پست
عزیزم ازدواج کنه مهرشون بدل هم میفته رابطه هم ایحاد میشه اگر خواهرت اصرار داره نگرانش نکنید محاله را ...

خودشم همینو میگه 

میگه میرم مهرم به دلش میفته 

مادرش زن خوب و مهربونیت خودش متشخص و وضع خوب و کار خوب 

دختراش خوشگل 

یکی معرفی کرده خواهرم اوکی داد اومدن شرایطش رو گفت 

گفت من عقد میکنم میبرم و تمام 

اصلا با خواهرم خصوصی حرف نزد 

اینم رابطه نمی‌خواد مادرش به خواهرم گفته بود 

هر هفته بچه هایش رو می‌بره پیش مادرشون 

خواهرم میگه صیغه عقد محبت میاره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خواهرم همینو میگه میگه بعد یک ماه میاد طرفم من دخترم و دست‌نخورده همین واسه اون جذاب

لااقل بعش بگو پول بگیره ازش بره خودشو یکم عمل ممل بکنه 

آخه ۳۰ سال هنوز بچه اسسست

قسم یاد میکنم دیگ حرف جیز نزنم ک تعلیق نشم 🤧 شدم مث ۴۰ ساله ها . فحشمم بدی میخندم . آینه آینه 🥲 تازه شم اینقد حرص میخوری خودت خشک میشیا عه چیزه یعنی شیرت منظورم بود ‌ 😪آخه چرا حرص چرا داعوا  تا وقتی میتونیم با خنده و شوخی همو بزنیم شقه کنیم😔😌
میگه میرم مهرم به دل مرد نیفته نزدیکم میشه مگه حتما باید همون اول کاری کنن

زهی خیال باطل ،ببین اینا مار خوردن افعی شدن برای این حرفا هم از قبل به فکر بودن، اون مادر فولادزره با همچین عقل سیاستی جوری برنامه ریخته بچشو آموزش داده که عمرا حتی بزاره خبری بشه وگرنه اون عروس قبلی دیوانه نبوده سه تا بچشو ول کنه فرار کنه که ببین اینا چه شیاطینی هستن

میگه حداقل برم یه دنیای دیگه رو هم تجربه کنم خسته ام از این شرایط

بره پرستار بچه هاش بشه بیشتر از 14 تا سکه حقوقش میشه ها...به نظرم به مرتیکه بگه استخدامش کنه بی ازدواج که وقتی دنیای دیگه دلشو زد راه برگشت داشته باشه

ببین به خواهرت بگو الان این اینطوری میگه ..دختراش هم همینقدر بهت ارزش قائلن 

ببین باید از چند نفر اونجا حرف بشنوی 

بعدم ازدواج کنی همه میفهمن 

شوهرت باهات هیچ جا درنمیاد ..تازه اونوقته که باید جواب فک و فامیل رو بدی 

وتواون موقعیت ادم دلش میخاد شوهر بهش محبت کنه ..وقتی دریافت نکنی داغون تر از قبل برمیگردی خونه ی پدر

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔
دلم میسوزه هیچوقت هیچ کس نخواستشحالا هم اینجور مگه میشه خواهرم عقد دایم بشه مرد بهش دست نزنه

سی سالشه مگه پنجاه سالشه که اینطوری میگین هیچکی نخواسته و فلان. هنوز کلی وقت داره تا با یه آدم درست ازدواج کنه. بهش بگو دستی دستی خودشو بدبخت نکنه یه دختر مجرد بهتر از اینه که دو روز دیگه به خاطر اذیتی که از دست دخترای مرده و مادرش بشه طلاق بگیره برگرده خونه.... این مرده که شرایطش رو گفتتین اصلا شرایط خوبی ندارد به مادر و پدرت بگو یکی بزنه تو دهن این مردک که چطور به خودش اجازه داده با این شرایط نکبت بارش بیاد خواستگاری یه دختر سن پایین بره یکی مثل خودش رو بگیره. 

منم نه سینه دارم نه قد و قامت . کل قدم ۱۰۰ سانته ولی همچین ازدواجی تن ندادم اخه این چه ازدواجیه . اگر خونه باباش خواهرت تنهاست و اذیت نیست بشینه سرجاش اما اگر میخواد زنش شه باید برای خودش ماهانه مد نظر بزاره و ازشون پول بگیره و با پولها به خودش برسه . مثلا اول ژل تزریق کنه بعدم سینه بزاره خلاصه کم کم خودشو بکوبه باز بسازه مردت هم نیومد سمتش نهایتش دو سال دیگه جدا شه ولی تااونموقع به خودش برسه

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
وضعش خوبه مادرش سرحالع دهختراش ۱۰ ۱۲ و ۵ گفته باید با دختران باشه من هیچی نمی‌خوام نه جنسی نه هیچی

خواهرت میخواد کلفتی و پرستاری رو تجربه کنه؟ 

من با ازدواج با مرد بچه دار مشکلی ندارم ولی اینکه آنقدر بیشعوره اینجوری میگه خیلی افتضاحه . 

میگه مگه خونه بابا نیاز جنسی و عاطفی تامین میشه میرم اونجا حداقل یه دنیای جدیذ

خب اونجا باید از 3 تا بچه نگه داری کنه 

قبلنا میگفتم نباید مث تو بشم بابا، چون تو خیلی مظلوم بودی، اما الان دقیقا می‌خوام مثل تو زندگی کنم و بمیرم🖤
خواهرتو درک میکنم کاش یه کیس خوب داشت تا حتی این شرایطو تحمل نکنه

منم تو مجردی دقیقا یک همچین شرایطی دقیقا مث این پیش اومد خواستم ازدواج کنم چون آقاهه گفت ممکنه دوباره زنمو ب خواست بچه ها بیارم اون قبول کرده ک اگ برگشتی کلفت خونه بمونی اسمتو تو شناسنامه هم نمیکنم من بازم قبول کردم ک نجات پیدا کنم از اون جهنم ولی بااازم خانوادم نذاشتن درسته الان خوشبخت نیستم چیزی تغییر نکرده ولی حداقلش اینه ک کلفت یک مردم خونه خودمم ن ک کلفت یک خانواده 

دوستان من کاربری هزارممه بخاطر اینک همش تو تایپیک خرافه خودمو مثل سوسک انداختم و خواستم بگم خرافه فه ان و له شدم در جا🤕🤣🤣 و اینک ازینکه بعضیا میگن جدید ورودی جدید عضویتی یا نمیدونم مردی زن نیستی من تو قسمت تماس باما قسمت مدیریت هم عکسمو یهویی دادم و همون لحظه فیلممو دادم و وویس دادم من ب شخصه دوستانی مهشید جون  مثل نیل عزیز دختر قهوه فروش و اوج آسمان جونم  و نسرین جون و بهار جون  اینا باهاشون تو خصوصی هم صحبت کردیم هم شمارمو دادم میدونن مرد یا پسر نیستم ....نی نی یار های عزیز و محترم بخدا دیگ شماره ندارم لطفا دیگ فکر نکنید من پسر یا مرد هستم اگ دیدین من تو تایپیک خرافه یک نقطه گذاشتم بعد تعلیق مشکی کنید  دوستانی ک من حتی شمارمو دادم ک واقعا ثابت بشه بهشون پسر و مرد نیستم و ثابت شده بهشون واقعا زن هستم ....نی نی یار های محترم و همکاران بخدا من تنها جایی هستش ک میام از دردای دنیای واقعیم کمتر احساس درد کنم  اگر دیدین من ب دختری یا خانمی درخواست دادم در جا تعلیق مشکیم کنید اگر دیدید من در تایپیکی ب کسی بی احترامی منظورم حالا جنسی یا هر چی کردم بعد فکر کنید مرد مریضم بعد درجا بلاکم کنید ولی اگ بی دلیل کسی بخاطر اینک البته اینجا کسی اینطوری نیس معمولا پسر بچه های مریض زن نما اینکارو میکنن گزارش میزنن یا نی نی یار تگ میکنن و میگن منه بدبخت مرد هستم و درجا تعلیق مشکیم میکنید ولی تو رو خدا قبلش اول مطمئن شین اگ ثابت نکردم ک دوباره وویس و عکس و فیلم از خودم همونجا ندادم  ک من زن هستم و مرد بودم بعد تعلیق مشکی بزنید ممنونم  اینو فقط نوشتم ک همه خانوما محترم و همکاران و نی نی یار ها در جریان باشند با سپاس

خواهرم همینو میگه میگه بعد یک ماه میاد طرفم من دخترم و دست‌نخورده همین واسه اون جذاب

ببین من تو ۳۳ سالگی با شوهرم که فقط یه سال از خودم بزرگتر ازدواج کردم.

من نمیدونم کدوم شهرین، خواهرت موقعیت شغلی و تحصیلیش چی، بخوام بگم بد یا خوبه.

ولی در مورد این حرفش، قشنگ تابلو مرده، برای رضایت بچه ها و بقیه اونجوری گفت.

مگر مگر اینکه ، واقعا سرش یه جای دیگه مخفیانه گرم باشه.

ته و توه این موضوع دربیارین، اگر کسی نباشه، حتما بعد ازدواج، زندگیشون عادی میشه.

مردا از هر چی بگذرن ، از این یه مقوله نمیگذرن