2777
2789
عنوان

ازدواج خواهرم با مرد متاهل و بچه دار

| مشاهده متن کامل بحث + 5650 بازدید | 190 پست
دختراش کافیه بزرگ بشن و ازدواج کنن ازش جدا میشه برای همین مهریه درست حسابی هم نمیندازه براش

اووووههه عمرا تا عروسی برسه بچه ها که بتونن برای خودشون غذا درست کننذاینو میندازن بیرون همچین هم از گور مادرشوهره بلند میشه بهونه بچه هارو آورده گفته دست نزن بهش بخاطر بلوغ دخترات،زرنگ تشریف دارن می‌دونن اگه دست نزنه فقط شیشتا سکه گیرش میاد،پرستار بچه اونم سه تا، آشپز ،خدمت کار خونه همه رو برای چند سال با شیش تا سکه جور می‌کنه اونم بدون حاشیه حرف اضافه این اوج سیاسته

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم وضعیت مالیتون چطوره؟اگه انقد اعتماد بنفسش اومده پایین کارای زیبایی و جراحی و تزریق شاید بتونه کمکش کنه

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅
اووووههه عمرا تا عروسی برسه بچه ها که بتونن برای خودشون غذا درست کننذاینو میندازن بیرون همچین هم از ...

میگه میرم مهرم به دل مرد نیفته نزدیکم میشه 

مگه حتما باید همون اول کاری کنن

تا حالا نخواستنی بودن رو تجربه نکردی همه هم سنهات ازدواج کرده باشم و تنها بمونی پدر و مادرت فکر کنم ...

استارتر من ۴۴ سالمه و چون مورد خوب برام نیومد ازدواج نکردم الانم خیلی مسئولیت رو دوشمه و اذیتم ولی اگه این جور خواستگاری برام بیاد به هیچ وجه قبول نمیکنم

اولا ۳۰ سال سنی نیست دوما الان اییین همه عمل زیبایی اومده برا همین چیزا سوما فلسفه ازدواج  چیه پس  این داره کنیز میبره خونش

قسم یاد میکنم دیگ حرف جیز نزنم ک تعلیق نشم 🤧 شدم مث ۴۰ ساله ها . فحشمم بدی میخندم . آینه آینه 🥲 تازه شم اینقد حرص میخوری خودت خشک میشیا عه چیزه یعنی شیرت منظورم بود ‌ 😪آخه چرا حرص چرا داعوا  تا وقتی میتونیم با خنده و شوخی همو بزنیم شقه کنیم😔😌

اسی این یجورایی ازدواج نیست

این ازدواج فقط برای اینه که مرده یه کسی توی خونش باشه که هم مادری کنه هم کارای خونه رو انجام بده خودشم بره با یکی دیگه 

خواهرت عذاب میبینه چون میگی‌ خواستنی بودن رو تجربه نکرده

باید بدونه قرار نیست از این مرد عشقی بگیره

چه کار احمقانه ای امیدوارم تاپیکت دروغ باشه خواهرت میخاد کلفت بشه اصلا رو چه حسابی بره تو اون خونه خب بگو پرستار بگیر چه کاری ایه

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤