2777
2789
عنوان

هرسوال عجیبی در مورد تئوری ها داری ازم بپرس منطقی جواب میدم

| مشاهده متن کامل بحث + 129 بازدید | 22 پست
در باره دین :بنظرت ما خدارو به وجود اوردیم یا خدا مارو؟

در این باره به طور مستقیم پاسخ نمیدم چون ممکنه تعلیق بشم امیداوارم مثال زیر شمارو به جوابتون نزدیک کنه:

سایر اعضای بدن بدون هماهنگی و کمک هم بی فایده هستند و در کنار هم قابلیت های خوبی پیدا میکنند و برای هدف مشترک قدم برمیدارن و همگی در کنار یکدیگر یک بدن سالم رو میسازند در اینجا نمیتوان گفت که ما یک بدن رو به وجود اوردیم یا یک بدن مارو چون این دو در رابطه مستقیم باهم هستند 

مادرشوهرم همیشه میگه کائنات کمکم میکنن و با همین حرف به هرچی خواسته از ماشین بگیر تا سفرهای آنچنانی ...

کائنات چیز عجیب و ماورایی نیست بلکه انرژی هست که ما به خودمون میدیم و توانایی که مغز از ما باور داره بنابراین به دست اوردن هیچ چیزی بدون عمل ممکن نیست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

در این باره به طور مستقیم پاسخ نمیدم چون ممکنه تعلیق بشم امیداوارم مثال زیر شمارو به جوابتون نزدیک ک ...

درسته درک میکنم 

احسنت 👏 واقعا مثال جالبی بود و میتونم بگم قانع شدم 

(خیلی جواب های .... شنیده بودم ولی برا شما کاملتر بود )

کاربر آقا 🙋                                                           «دانشجو حقوق »  «علاقه مند به طبیعت ، فیلم ، موسیقی ، کتاب » «نویسنده مورد علاقه ام : چارلز دیکنز ». «بازیگر : کیلین مورفی ،دیکاپریو ،کیرا نایتلی ». «خواننده : استاد شجریان ، حمید هیراد عزیزم ». « اگر سوالی در زمینه معرفی فیلم ، موسیقی ، کتاب و.... داشتین خوشحال میشم بتونم کمک کنم 😊»                                                              

سلام قانون جذب واقعیت داره؟

بله از دیدگاه منطقی اگر شما مدام به خودتون تلقین کنید بدن قوی و سالمی دارید مغز دستورات لازم رو برای اجرای این باور میده و در حالت روحی کائنات دستورات شمارو گوش میده

هوش مصنوعی دست ساز بشر هست ، انسان هایی اون رو ساختن که از نظر هوش و اطلاعات در سطح بالاتری قرار دار ...

بله هست مثلا هیچ آدمی روی کره زمین نیست که بتونه حافظه ای با دقت و ظرفیت یک کامپیوتر داشته باشه 

یا اینکه بتونه با سرعت و دقت یک ماشین حساب به محاسبات پاسخ بده 

یا بتونه با سرعت یک قطار حرکت کنه یا .... می‌بینی مثال های زیادی هست 

لطفا جای خدا نباشید. 
بله هست مثلا هیچ آدمی روی کره زمین نیست که بتونه حافظه ای با دقت و ظرفیت یک کامپیوتر داشته باشه یا ا ...

تمام این مواردی که گفتید مربوط به بخش دقت و حافظه هست اما تفکر فقط برای انسان هست