2777
2789

⛱پنجشنبه ۲۹  آذر  ۱۴۰۳ ⛱

🔮 #فروردین   ❤️ ۱۰ دل ❤️

دریافت کارت دعوت  تولد، عروسی، ضیافت های دوستانه یا... ./ ممکن است به صورت تلفنی به یک جشن یا مهمانی دعوت شوید.

🔮 #اردیبهشت   ♣️ سرباز خاج ♣️

رسیدن به آرزوی قلبی / رسیدن به اهداف مورد نظر یا دستیابی به یک هدف خاص/ خواسته‌ای دارید که حتماً اجابت خواهد شد.

🔮 #خرداد   ♦️ تک خشت ♦️

دریافت پیام، بسته یا هدیه‌ای از سوی کسی که فکرش را هم نمی‌کنید‌

🔮 #تیر   ♠️ ۶ پیک ♠️

دریافت خبری ناراحت‌کننده یا باورنکردنی.

🔮 #مرداد   ❤️ ۲ دل ❤️

مکالمات و گفتگوهایی که میان شما و یارتان صورت می‌گیرد و باعث انس و الفت بین شما می‌شود. گفت و شنودهایی که از سر دلدادگی و دلباختگی شما نسبت به یکدیگر است.

🔮 #شهریور   ♣️ بی بی خاج ♣️

پیشرفت و ارتقا در امور موردنظر/ تلاش و کوشش پی‌گیر و مستمر شما با موفقیتی بسیار عالی همراه خواهد بود.

🔮 #مهر   ♦️ ۶ خشت ♦️

مسافرت/ رفتن به یک مسافرت کوتاه مدت داخلی یا خارجی

🔮 #آبان   ♠️ ۸ پیک ♠️

قهرکردن/ جدایی و فاصله‌های عاطفی با فرد یا افرادی از دوستان، بستگان یا اعضای خانواده به علت مشاجره و دخالتهای نابجا و بی‌مورد آنان در امور شخصی و زندگی شما.

🔮 #آذر    ❤️ ۳ دل ❤️

دادن هدیه و کادو به مناسبت‌های گوناگون در میهمانی، تولد، عروسی یا حتی بی‌ هیچ مناسبتی به عزیزی ..‌. .

🔮 #دی   ♣️ ۹خاج ♣️

تغییر شرایط روحی شما: به این صورت که اگر در حال حاضر شرایط روحی شما، شرایطی ناراحت‌کننده، ناآرام و منفی است به شرایطی مثبت، آرامش‌بخش و شادی بخش تبدیل می‌شود و بالعکس.

🔮 #بهمن   ♦️ ۷ خشت ♦️

خیلی زود به مراد قلبی خود دست می‌یابید و در ارتباط با آن اخبار مسرت‌بخشی به شما می‌رسد.

🔮 #اسفند    ♠️ ۹ پیک ♠️

عدم حضور و غیبت یکی از اعضای خانواده برای مدتی به دلیل رفتن به یک میهمانی، سفر یا جهت انجام کار و ندارید

🚗یزد🏡مادر آرش و عطیه🎎

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.