2777
2789

چرا هیچ وقت تعادل ندارین 

یا زن خانه دار رو میکوبید یا زن شاغل رو 

جفتشون محترمن 

جفتشون زحمت کشن 

چتونه اخه تعادل داشته باشبد 

به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت ... غصه هم می گذرد ( سهراب سپهری )

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من که نمیکوبم عزیزم هر کسی مختاره واسه زندگی خودش تصمیم بگیره به بقیه هم هیچ ربطی داره

من خودم تحصیلات بالا دارم سالن زیبایی مجهز هم داشتم بعد ازدواج جمع کردم خونه داری رو‌ترجیح دادم‌به احدی هم ربط نداره 

آدمی که مشکل داشته باشه و از شرایط فعلیش راضی نباشه طرف مقابل رو میکوبه تا مثلا دلش خنک بشه، اینجا دیدم فرد شاغل خانه دار  رو آدم مفتخور و بیخاصیت و ... میدونه، خانه دارها شاغلها رو بدبخت و گدا که محتاج پولن میدونن، اینا معلومه آدمهای مشکل داری هستن، وگرنه نه شاغلا گدا هستن نه خانه دارا مفتخور، همون شاغل کار خونه هم میکنه، خانه دار هم شوهرش شاغله لابد اونم گدای پوله ... خلاصه که مشکل از خانه دار یا شاغل بودن نیست

یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی   👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 

کوبیدن هیچی یکی گفته بود مردا دوست دارن زنشون شاغل باشه تا وقتی خیانت می کنن زنه سر کار باشه نفهمه.🤣🤣منطقش منو کشته.

بعضی وقتا هم باید آدم زاد از خودش تشکر کنه بابت تمام روزای سختی که گذروند و دوام آورد....................