2777
2789
عنوان

من همونیم که برام یلدایی نمیارن ولی تدارک یلدا واسه نامزدم میبینم

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 54 پست
رسم یلدا همه دارن الان من چند ماه نامزدیم ما کوردیم اونا ترک ولی جفت مون رسم یلدا داریم

رسم یلدا اره ولی یلدایی منظورمه‌‌‌...خیلی از اطرافیانم یلدایی نمیدونستن چیه گفتم شاید طبیعیه باشه...

سیری ز دیدن تو ندارد نگاه من❤️همونی که همیشه درگیر اسکرین شاته🤝

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اهان، خب خوش باش عزیزم🥰 فکر کردم اونا گفتن رسم نداریم‌. شما دارید برای داماد شب یلدایی میبرید.

نه دبگه خدا نکنه😂💔

کسی نگفت کمرنگ بشهمیگم اتفاقاا جشن بگیرید وارد حاشیه نشید اتفاقا من اگر مهمونم نداشته باشیم میزمو می ...

عذر میخام بنده بد متوجه منظورتون شدم فک کردم میگید بیخیال یلدا بشید 

بله حرفتون درسته💐

❌درخواست دوستی ممنوع❌ غیرت خیلی خوبه ولی تا زمانی که کورت نکنه،روشنفکری هم خوبه تا زمانی که بی ناموست نکنه 👌دوستای قشنگم هرسوالی راجع به کاهش وزن داشتید ازم بپرسید خوشحال میشم راهنمایی تون کنم😍ن مربی ام نه دکتر تغذیه ،ولی  بخاطر کاهش وزن ۵۵ کیلوییم(ک با کالری شماری و ورزش بود) تجربه  زیادی در این زمینه دارم  💪😍

رسم یلدا اره ولی یلدایی منظورمه‌‌‌...خیلی از اطرافیانم یلدایی نمیدونستن چیه گفتم شاید طبیعیه باشه...

منم همون یلدایی منظورم چون همه می‌دونن اولین سال برای تازه عروس باید یلدایی برد عجیب کسی ندونه چون از قدیم بوده من مامانم 35 ساله بیشتر ازدواج کرده یلدایی رو داشته 

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگرانᰔᩚ
عزیزم من اولین یلدا عقد نبودیم تازه انگشتر و روسری برام اورده بودن ولی برام یلدایی اوردن ب نظرم ب نا ...

باشه🧑‍🦯‍➡️ همین شب بیاد میگم بهش منو مظلوم گیر اوردن🔪🔪

😐😐😐😐چقدر برداشت

دوست عزیز عذر خواهی کردم من بد متوجه منظورتون شدم 

بازم عذر میخوام

❌درخواست دوستی ممنوع❌ غیرت خیلی خوبه ولی تا زمانی که کورت نکنه،روشنفکری هم خوبه تا زمانی که بی ناموست نکنه 👌دوستای قشنگم هرسوالی راجع به کاهش وزن داشتید ازم بپرسید خوشحال میشم راهنمایی تون کنم😍ن مربی ام نه دکتر تغذیه ،ولی  بخاطر کاهش وزن ۵۵ کیلوییم(ک با کالری شماری و ورزش بود) تجربه  زیادی در این زمینه دارم  💪😍

منم همون یلدایی منظورم چون همه می‌دونن اولین سال برای تازه عروس باید یلدایی برد عجیب کسی ندونه چون ا ...

عه...اره انگار خب قدیما بیشتر رایج بوده

ولی اره عجیبه🧑‍🦯‍➡️🧑‍🦯‍➡️ ولی مطمئنم نمیدونه بنده خدا چون ادمی نیست خودشو بزنه به اون راه🧑‍🦯‍➡️

عذر میخام بنده بد متوجه منظورتون شدم فک کردم میگید بیخیال یلدا بشید بله حرفتون درسته💐

خواهش میکنم گلم❤️❤️❤️حالا از پسفردا منتظر تاپیکها باشبد سر حاشیه پیش اومده

با شوهرم سر لباس یلدا دعوا شد باشوهرم خونه مامانم نرفتیم دعوام شد مادرشوهرم تیکه انداخت

خواهش میکنم گلم❤️❤️❤️حالا از پسفردا منتظر تاپیکها باشبد سر حاشیه پیش اومدهبا شوهرم سر لباس یلدا دعوا ...

وای پس روز مهیجی در سایت در راهه😂

باشه🧑‍🦯‍➡️ همین شب بیاد میگم بهش منو مظلوم گیر اوردن🔪🔪

😂😂 عزیزم 

ببین ی هدیه زیاد مهم نیس اون ارزش و احترامی ک میزارن مهمه 

اگه نگی بد عادت میشن اصلا نامزدی برای شناخته اومدم و‌خدایی نکرده خسیس بودن، خاله خودم خیلی خسیسه فک نکنی از لحاظ مالی ضعیفن نههه اصلا کلی املاک دارن ولی برا عروسش هیچی نمیبرد میگفت برا چیشه یا الکی میگفت رسم نداریم 

خواهش میکنم گلم❤️❤️❤️حالا از پسفردا منتظر تاپیکها باشبد سر حاشیه پیش اومدهبا شوهرم سر لباس یلدا دعوا ...

عزیزمی ⁦❤️⁩⁦❤️⁩ 

اینکه صد البته 😂😂

عه...اره انگار خب قدیما بیشتر رایج بودهولی اره عجیبه🧑‍🦯‍➡️🧑‍🦯‍➡️ ولی مطمئنم نمیدونه بنده خدا چون ...

خودش هم ندونه بالاخره خانواده اش خواهرش مادرش و... می‌دونن چون معمولا این مراسم خانواده پسر تدارک میبینن و هماهنگی انجام میدن حالا دیگه نمیدونن خانواده اش جاش دوتایی برین کافه جایی کیک بگیرین و یه جشن کوچیک دو نفره

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگرانᰔᩚ
😂😂 عزیزم ببین ی هدیه زیاد مهم نیس اون ارزش و احترامی ک میزارن مهمه اگه نگی بد عادت میشن اصلا نامزد ...

بله درست میگید نیتش مهمه...🧑‍🦯‍➡️

نامزدم خسیس نیست اخه حتی جز ولخرجا دسته بندی میشه ولی خیلی بی اداب و رسومه جدی😂💔هیچ کدوم از مراحل ازدواجو نمیدونست بجز عقد شانس من🧑‍🦯‍➡️🥲😂