2777
2789
عنوان

من همونیم که برام یلدایی نمیارن ولی تدارک یلدا واسه نامزدم میبینم

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 54 پست

وقتی قرار نیست یلدایی بیارن چرا باید تدارک دید؟؟ تدارک و پذیرایی شما فقط در صورتی که قرار باشه یلدایی بیارن اونا تدارک دیده باشند شما هم پذیرایی کنین

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگرانᰔᩚ

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دقیقا👌👌👌👌👌👌

اصلا نمیدونم هدفشون چیه بعد اعیاد عربی رو قشنگ برگزار میکنن

❌درخواست دوستی ممنوع❌ غیرت خیلی خوبه ولی تا زمانی که کورت نکنه،روشنفکری هم خوبه تا زمانی که بی ناموست نکنه 👌دوستای قشنگم هرسوالی راجع به کاهش وزن داشتید ازم بپرسید خوشحال میشم راهنمایی تون کنم😍ن مربی ام نه دکتر تغذیه ،ولی  بخاطر کاهش وزن ۵۵ کیلوییم(ک با کالری شماری و ورزش بود) تجربه  زیادی در این زمینه دارم  💪😍

ما که نداشتیم این دفتر دستک هاولی همون قدر برای دیگران باش که برات هستند نه بیشتر نه کمتر

فقط واسه نامزدم تدارک میبینم🧑‍🦯‍➡️

سیری ز دیدن تو ندارد نگاه من❤️همونی که همیشه درگیر اسکرین شاته🤝

غیر ممکنه همه میدونن ک اولین یلدا و عید نوروز باید برای عروس خانم هدیه ببرن

اخه عقدم نیستیم شاید بخاطر همینه🧑‍🦯‍➡️ عی بابا چی بگم

چ ایرادی داره این جشن باستانی ماست و باید بهش اهمیت بدیم چرا سعی میکنید این مناسبت هارو کمرنگ کنید د ...

کسی نگفت کمرنگ بشه

میگم اتفاقاا جشن بگیرید وارد حاشیه نشید 

اتفاقا من اگر مهمونم نداشته باشیم میزمو میچینم 

میگم لذتشو ببرید

انقدر وارد حاشیه میشن چی بپوشم چی بخوریم که اصل جشن یادمون میره

شما هم طبق رسم اونا پیش برو عزیزم. البته اگه خودت مشتاقی و دوست داری بحثش جداست.

نه من خانواده‌شو دعوت نکردم فقط نامزدم میخاد بیاد که شب یلدا تنها نباشم...واسه دو سه ساعت اونم

وقتی قرار نیست یلدایی بیارن چرا باید تدارک دید؟؟ تدارک و پذیرایی شما فقط در صورتی که قرار باشه یلدای ...

نه خب خانواده‌ش نمیان فقط واسه خودش🧑‍🦯‍➡️

اصلا نمیدونم هدفشون چیه بعد اعیاد عربی رو قشنگ برگزار میکنن

وای دقیقااا

سر اداب و رسوم باستانی ذوقشون کور میشه یهو

نه خب خانواده‌ش نمیان فقط واسه خودش🧑‍🦯‍➡️

رسم یلدا همه دارن الان من چند ماه نامزدیم ما کوردیم اونا ترک ولی جفت مون رسم یلدا داریم 

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگرانᰔᩚ
کسی نگفت کمرنگ بشهمیگم اتفاقاا جشن بگیرید وارد حاشیه نشید اتفاقا من اگر مهمونم نداشته باشیم میزمو می ...

خب بله اینو باهاتون‌موافقم ببخشید بد برداشت کردم😂❤️🧑‍🦯‍➡️نه منم بی حاشیه‌س واقعا در حد یه ساندویچ و کیک تدارک دیدم فقط حتی نمیدونم هندونه‌بزارم یا نه

نه من خانواده‌شو دعوت نکردم فقط نامزدم میخاد بیاد که شب یلدا تنها نباشم...واسه دو سه ساعت اونم

اهان، خب خوش باش عزیزم🥰 فکر کردم اونا گفتن رسم نداریم‌. شما دارید برای داماد شب یلدایی میبرید.

اخه عقدم نیستیم شاید بخاطر همینه🧑‍🦯‍➡️ عی بابا چی بگم

عزیزم من اولین یلدا عقد نبودیم تازه انگشتر و روسری برام اورده بودن ولی برام یلدایی اوردن 

ب نظرم ب نامزدت بگو فک نکنن متوجه کارشون نشدید 

بگو ما رسم داریم برا تازه عروس یلدایی ببریم ببین چی میگه

❌درخواست دوستی ممنوع❌ غیرت خیلی خوبه ولی تا زمانی که کورت نکنه،روشنفکری هم خوبه تا زمانی که بی ناموست نکنه 👌دوستای قشنگم هرسوالی راجع به کاهش وزن داشتید ازم بپرسید خوشحال میشم راهنمایی تون کنم😍ن مربی ام نه دکتر تغذیه ،ولی  بخاطر کاهش وزن ۵۵ کیلوییم(ک با کالری شماری و ورزش بود) تجربه  زیادی در این زمینه دارم  💪😍