لاله۱۳۷۵ مدیر عضویت: 1400/05/25 تعداد پست: 2365 عنوان من همونیم که برام یلدایی نمیارن ولی تدارک یلدا واسه نامزدم میبینم | مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 54 پست هعی فلک تا کی کلک😭🥲😂حالا جدا ازینا...کیک و ساندویچ خوبه بزارم یا کمه؟ سیری ز دیدن تو ندارد نگاه من❤️همونی که همیشه درگیر اسکرین شاته🤝 1403/09/29 | 14:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لاله۱۳۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/05/25 تعداد پست: 2365 باشه به ذوقت برس میرسم🤝🤝 سیری ز دیدن تو ندارد نگاه من❤️همونی که همیشه درگیر اسکرین شاته🤝
nina7030 عضویت: 1397/03/16 تعداد پست: 12990 وقتی قرار نیست یلدایی بیارن چرا باید تدارک دید؟؟ تدارک و پذیرایی شما فقط در صورتی که قرار باشه یلدایی بیارن اونا تدارک دیده باشند شما هم پذیرایی کنین خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگرانᰔᩚ
mami_nilsa عضویت: 1402/07/13 تعداد پست: 4665 دقیقا👌👌👌👌👌👌 اصلا نمیدونم هدفشون چیه بعد اعیاد عربی رو قشنگ برگزار میکنن
لاله۱۳۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/05/25 تعداد پست: 2365 ما که نداشتیم این دفتر دستک هاولی همون قدر برای دیگران باش که برات هستند نه بیشتر نه کمتر فقط واسه نامزدم تدارک میبینم🧑🦯➡️ سیری ز دیدن تو ندارد نگاه من❤️همونی که همیشه درگیر اسکرین شاته🤝
لاله۱۳۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/05/25 تعداد پست: 2365 غیر ممکنه همه میدونن ک اولین یلدا و عید نوروز باید برای عروس خانم هدیه ببرن اخه عقدم نیستیم شاید بخاطر همینه🧑🦯➡️ عی بابا چی بگم سیری ز دیدن تو ندارد نگاه من❤️همونی که همیشه درگیر اسکرین شاته🤝
1987_rosha عضویت: 1403/08/23 تعداد پست: 2937 چ ایرادی داره این جشن باستانی ماست و باید بهش اهمیت بدیم چرا سعی میکنید این مناسبت هارو کمرنگ کنید د ... کسی نگفت کمرنگ بشهمیگم اتفاقاا جشن بگیرید وارد حاشیه نشید اتفاقا من اگر مهمونم نداشته باشیم میزمو میچینم میگم لذتشو ببریدانقدر وارد حاشیه میشن چی بپوشم چی بخوریم که اصل جشن یادمون میره
لاله۱۳۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/05/25 تعداد پست: 2365 شما هم طبق رسم اونا پیش برو عزیزم. البته اگه خودت مشتاقی و دوست داری بحثش جداست. نه من خانوادهشو دعوت نکردم فقط نامزدم میخاد بیاد که شب یلدا تنها نباشم...واسه دو سه ساعت اونم سیری ز دیدن تو ندارد نگاه من❤️همونی که همیشه درگیر اسکرین شاته🤝
لاله۱۳۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/05/25 تعداد پست: 2365 وقتی قرار نیست یلدایی بیارن چرا باید تدارک دید؟؟ تدارک و پذیرایی شما فقط در صورتی که قرار باشه یلدای ... نه خب خانوادهش نمیان فقط واسه خودش🧑🦯➡️ سیری ز دیدن تو ندارد نگاه من❤️همونی که همیشه درگیر اسکرین شاته🤝
مهربون__بانو3 عضویت: 1403/04/17 تعداد پست: 1062 فقط واسه نامزدم تدارک میبینم🧑🦯➡️ خوش بگذره دخترم بهتر نبود دوتایی برید کافه ای جایی
لاله۱۳۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/05/25 تعداد پست: 2365 اصلا نمیدونم هدفشون چیه بعد اعیاد عربی رو قشنگ برگزار میکنن وای دقیقاااسر اداب و رسوم باستانی ذوقشون کور میشه یهو سیری ز دیدن تو ندارد نگاه من❤️همونی که همیشه درگیر اسکرین شاته🤝
nina7030 عضویت: 1397/03/16 تعداد پست: 12990 نه خب خانوادهش نمیان فقط واسه خودش🧑🦯➡️ رسم یلدا همه دارن الان من چند ماه نامزدیم ما کوردیم اونا ترک ولی جفت مون رسم یلدا داریم خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگرانᰔᩚ
لاله۱۳۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/05/25 تعداد پست: 2365 کسی نگفت کمرنگ بشهمیگم اتفاقاا جشن بگیرید وارد حاشیه نشید اتفاقا من اگر مهمونم نداشته باشیم میزمو می ... خب بله اینو باهاتونموافقم ببخشید بد برداشت کردم😂❤️🧑🦯➡️نه منم بی حاشیهس واقعا در حد یه ساندویچ و کیک تدارک دیدم فقط حتی نمیدونم هندونهبزارم یا نه سیری ز دیدن تو ندارد نگاه من❤️همونی که همیشه درگیر اسکرین شاته🤝
faaisa عضویت: 1403/02/12 تعداد پست: 3672 نه من خانوادهشو دعوت نکردم فقط نامزدم میخاد بیاد که شب یلدا تنها نباشم...واسه دو سه ساعت اونم اهان، خب خوش باش عزیزم🥰 فکر کردم اونا گفتن رسم نداریم. شما دارید برای داماد شب یلدایی میبرید.
لاله۱۳۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/05/25 تعداد پست: 2365 خوش بگذره دخترم بهتر نبود دوتایی برید کافه ای جایی اره بهتر که بود😂💔 سیری ز دیدن تو ندارد نگاه من❤️همونی که همیشه درگیر اسکرین شاته🤝
mami_nilsa عضویت: 1402/07/13 تعداد پست: 4665 اخه عقدم نیستیم شاید بخاطر همینه🧑🦯➡️ عی بابا چی بگم عزیزم من اولین یلدا عقد نبودیم تازه انگشتر و روسری برام اورده بودن ولی برام یلدایی اوردن ب نظرم ب نامزدت بگو فک نکنن متوجه کارشون نشدید بگو ما رسم داریم برا تازه عروس یلدایی ببریم ببین چی میگه