2777
2789
عنوان

حالم بده بچه برا چیم بود

110 بازدید | 13 پست

مامان همون دوقلوهام خاک توسرم هم بخودم ظلم کردم هم دوقلوهای نارس هم به شوهرم کی به منه اشغال گفت بچه بیارم چرا باید یکسال بعد ازدواج بچه دارمیشدم چرا باید الان یه قلم خونه باشه یکیشون تو بیمارستان چرا الان بایدبخیه هام باز باشه چرا باید خونه زندگیم اینجوری بلشه چرا باید چیزی رو بزور از خدا میخاستم که نه لیاقتشو داشتم نه حوصلشو چه مرگم بود چه مرگمه که الان دلم بچه هامو نمیخواد حس خود کشی دارم دلم نمیخواد دلم زندگی دوتفره قبلمو میخواد دلم مرگ میخواد چ مرگمه هیچی دیگ درست نمیشه فقظ خودمو زندگیمو شوهرمو این دوتا بچه رو بدبخت کردم دلم میخواد همه چی خواب باشه چرا بچه دار شدم خدایا چیکارکنم میگم خودمو خلاص کنم شوهرم واین دوتا طفل گناه دارن خودمو این دوتا طفلو خلاص کنم باورم نمیشه یه قات لم من چه مرگمه هیچی دیگ درست نمیشه

هورموناته درست میشه یکم دیگه اون یکی قلم میاد بغلت حالت خوب میشه

دوتا کنار هم عالیه انقد دوستای خوبی میشن ک نگو

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب منم ۱۹ سالگی دوقلو حامله شدم باباشونم وقتی تو شکمم بودن فوت شدن اینقدر دربه دری و بدبختی کشیدم ولی هیچ وقت ناشکری نکردم و همیشه عاشقشون بودم و هستم ناشکر نباش میگذره این روزا العان به خاطر بارداری سختی که داشتی حال روحیت بده   رسالت سختی به عهدت گذاشته شده صبر و تحملتو ببر بالا دختر و قوی باش

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

کاملا حس هایی که داری طبیعیه کاملا حتی یه ذره شک نکن کارت عالی بوده مطمئن باش همه چی از قبل بهتر میشه این روزها میگذرن سعی کن به خودت مسلط باشی خودتو درک کنی توقع بالایی از خودت نداشته باشی الان اصلا مهم نیس خونه چه شکلیه شوهرت چجوریه خودت چه شکلی هستی فقط سلامتیتون مهمه همین 

اسی اگه اینیستا داری برو پیج هر کی بچه داره یا دو قلو چند قلو داره فالو کن 

ببین هم یاد میگیری هم انگیزه 

همینجا هم میتونی دو قلو دار هارو پیدا کنی 

روانشناس هم برو چون افکار خودکشی داری نوشتی 

بعدم سختیش چند ماهه 

هر چند ماه آروم تر میشه 

بعدا با هم بازی میکنن 

خودتم جمع کن .استراحت کن 

همه این روز هارو گذروندیم 

خونه نوزاد دار  تمیز نیست غذاش سر ساعت آماده نیست 

هر روز تمیز نیستی لباست مرتب نیست 

خلاصه یکم بگذره به خودت میای 

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤

ای جااان😍

منم دوقلو دارم برای منم یکی ده روز بیمارستان بود.خودم راه نمیتونستم برم.کلی درد کشیدم تاز یه بچه دیگه هم دارم.شوهرمم هیچ نه کمکم بود نه حالمو پرسید خودم بزرگشون کردم اما بعضی وقتا منم میگم بچه برای چیم بود البته نه برای خستگی برای تربیتشون

فضای سینه از فریادها پر بود و لب خاموش.....😔

سلام عزیزم همه چی درست میشه، منم مثل تو بودم بچه اول ۳۲ هفته بدنیا اومد دوران طاقت فرسایی بود ولی بعد از دو سه هفته همه چی خوب شد، تو ام خودتو آماده کن ک فقط ۲   ۳ سال سختی داری بعدش با هم بازی میکنن تو راحت میشی، من هنوز ک هنوزه دارم چوبِ تنهایی های دخترم رو میخورم به اندازه ۲۰ سال سختی کشیدم این ۸ سال،الحمدلله الان ی نی نی دارم ولی تو خداروشکر کن سختیت الان زیاده بعدش عین عسل شیرین هست😍