نه واسه مهمونی واسه اینکه چقدر بدبختم مامانم نمیزارع سیبلامو بردارم مبادا بی حیا باشم ولی امشب جلو پسر های 22سالم پسر دایی های17سالم خجالت میکشم وای اینقدر از صبح گریه کردم پیشونیم پر جوش و لک شده صورتم سیاه و کبوده چشام کاسه خون زیرش سیاهه سر گیجه دارم درسم میخونم همینطور اشکامم میریزه دست خودمم نیست نگین برو بزن فوقش مامانت ی بار ناراحت میشه بعد عادت میکنه نه خونه ما از این خبرا نیست بزنی باید بری کنشی ابروتو پیش همه میبرن همه از فامیل و رفیق حق نظر رو سیبلامو دارن بزنم هزار فندع میشم بیحیا میشم من همین الان از نظر مامانم با اینکه چادریم بی ادبم ولی کی باشه نجات پیدا کنم یا بمیرم همین الان مینویسم بخدا اشکام میاد
این اکانت به تازگی به دست من رسیده من یک دختر دبیرستانی هستم💪🏻☺️💖
من خودم بابت همین موضوع مسخره شدم کاملا میفهمم چی میگی
دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
خود را ضعیف و کم ندان، تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن، تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد، آزاد آفرید پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن
توروخدا نگین برو بزن باهاش حرف زدم منو هزار جور خوند 15سالمه یکی از یکیشون بد تر
درکت میکنم من ۱۶ سالمه و ۱۴ سالگی با گریه زدم البته من بابام اوپن مایند بود و راضیشکردم ببین کرم پودر بزن با بلندر خوب پخشش کن و نماسه رو سیبیلت نزنیااا اینجوری سبز میشه خیلی کم بزن که یکنواخت باشه و ابروهات رو شونه کن یکم هم مداد بردار بکش گوشه چشمت و یکم هم بیرون بیا تا یکم مثل خط چشم طبیعی بشه و یک رژ خوش رنگ