2777
2789

ای بابا... 

اگر خیلی برات مسئلس برو رنگ ابرو قهوه ای روشن بگیر با یه اکسیدان کوچولو بزار ...چند روز دیگ هم پاک میشه 

اما میگذره این روزا دلت برای همینا ممکنه تنگ بشه ... 

من هیییچکیو ندارم برم خونش دلم برای یه فامیل یه دوست لک زده ...

حتما سنت خیلی کمه مطمئن باش تو برای مامانت عزیزترینی ...

سعی کن عزیزم ب پوستت برسی غصه این چیزارم نخور ... 

خوشگل خانم ... همه میدونن تو دخترونگی روی صورت داری مطمئن باش دلداده های تو از بقیه دخترا بیشتره ... نچرال 😍

من وقتی خواستم برم دانشگاه مامانم بردم ارایشگاه . ک موها صورتم بردارم. اونقدرررررررر زیاد بود. ارایش ...

راهی نیست یا صبر و تحمله یا مرگ که با قرص هم خوردم ولی بالا آوردم نتونستم بمیرم 

این اکانت به تازگی به دست من رسیده من یک دختر دبیرستانی هستم💪🏻☺️💖

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من دهمم 16ساللللمه ولی هنوز اگر بزنم بیحیام

خب بهت گفتن چند سالگی اجازه داری بزنی؟ 

من دوازدهم بودم کل صورتم برداشتم بدون اینکه بگم بهشون . بابام نفهمید مامانمم چیزی نگفت 

الان بهم میگه بیا بریم شمع بنداز میترسم جوش بزنم☹ البته فقط وسط ابرو مو مرتب کردم چون خودش قشنگه 

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

ای بابا... اگر خیلی برات مسئلس برو رنگ ابرو قهوه ای روشن بگیر با یه اکسیدان کوچولو بزار ...چند روز د ...

الهی بگردم که اینقدر مهربونی

ولی فرهنگ طرف ما ضعیفه 💔😭

راهی نیست یا صبر و تحمله یا مرگ که با قرص هم خوردم ولی بالا آوردم نتونستم بمیرم

مادرت دوستت داره براش مهمی. ی روزی اینو میفهمی. ولی الان ن‌.

اگ جوابتو ندادم یعنی لیاقتِ جوابم رو نداشتی! 
خب بهت گفتن چند سالگی اجازه داری بزنی؟ من دوازدهم بودم کل صورتم برداشتم بدون اینکه بگم بهشون . بابام ...

عروس بشم ،کاش حل عروسی بمیرم

اگر مهم هستم براش چرا برام ارزش قائل نمیشه چرااا؟

عروس بشم ،کاش حل عروسی بمیرم

وای تا عروسی؟ ممکنه تا ۲۷ اینا عروسی نکنی خب 

کاش میگفتن تا دانشگاه .... 

حالا بخاطر سیبیل شوهر نکنیا 

دانشگاه شهر دور بزن وقتی رفتی بندبنداز  

دو هفته قبل عید هم که میخوای برگردی خونه دست شون نزن تا رشد کنن

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

💔💔💔😭😭😭😭من حق هیچی ندارم وقتی از بس مذهبین ای خدا

طبیعیه عزیزم چرا ناراحتی؟

کار اونا زشته ولی من خودم هم به خواست خودم تا دانشگاه از ارایش و… بدور بودم تا بتونم رو درس و اینده‌م تمرکز کنم

فقط تلاش کن از این خانواده بری

جای جوش و اینا هم با لوازم مامانت کاور کن اگه داره،نداشت هم فدا سرت

مگه پسرای قامیل چه تحفه ای هستن خودشون؟

اگه براش مهم بود نمیذاشت اعتماد به نفس بچه خورد بشه 

الان با سیبیل اخه  

من خودم میدونم چقدر آدم مسخره میشه

نرو مهمونی! والا چاره ای جز جنگیدن نداری! بگو من با این پشم و پیل پامو از خونه بیرون نمیذارم

میگن غلط می‌کنی 4نفر آدم زور گو به یک نفر نمیشه