2777
2789

بچه ها استرس دارم بعدش دلم شکسته و با خودم میگم این چه سرنوشتیه که باید سنتی آدم ازدواج کنه

بعد برا ی استان دیگس 

یکم شک دارم واسه اینکه از ی استان دیگس

تا حالا هم ندیدمش

فردا قراره بیان ببینمش ، چی بپرسم ازش ؟ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قرار نیست ب هر خاستگاری ک بگی ارهوالااگه خوشت اومد اره بگو نیومدم ن بگواگرم دوست نداری سنتی ازدواج ک ...

از رابطه میترسم ولی از سنتی ازدواج کردن هم خوشم نمیاد

میترسم برم خوشم بیاد بعد اینکه ی استان دیگس برام دردسر شه

نمی‌دونم چکار کنم

سنتی هم عین همون صنعتیه طریق ازدواج مهم نیست مهم انتخاب درست حالا اون رو خانواده معرفی می‌کنه این رو خود آدم به خانواده معرفی می‌کنه در هر دو حالت مهم انتخابیه که مهمه یکی خودش پیدا کرده سنتی هم نبوده انتخابش اشتباه بوده طلاق میگیره یکی هم سنتی ، پس برات مهم نباشه ببین به دلت میشینه آیا خانواده راضی اند. طرف چجوری صحبت می‌کنه چجوریه 

چرا دلت شکسته مگه سنتی چشه طرف با کمال احترام همراه خانواده میخان عروس شون بشی تازه اگر تو قبول کتی خب کجاش بده .بعد هم اصلا شاید دیدیش در یک نگاه عاشق اش شدی ی آدم همه چی تموم بود ایرادش چیه ؟ من خودم هم شوهرم غریبه است و از شهر دیگه فقط اینو در نظر بگیر آدم زندگی تو شهر غریب و دور از خانواده ات هستی؟ 

لطفا ی صلوات ب نیت صاحب خونه شدن همه مستاجرا. ما هم صاحب خونه بشیم الهی نگاهی ....
اینکه بری یه استان دیکه با فرهنگ متفاوت ازدواح کنی مشکلی نداری.باید خودت ببینی برات مهم نیست شهر غری ...

از نظر فرهنگی مشکلی نداریم طبق گفته معرف البته 

اما اینکه برم ی شهر غریب رو نمی‌دونم

بعد من اینجا سرکارم اگر برم اونجا کارم چی میشه؟

از نظر فرهنگی مشکلی نداریم طبق گفته معرف البته اما اینکه برم ی شهر غریب رو نمی‌دونمبعد من اینجا سرکا ...

خب دیگه مگه زورت کردن با هر جاش کنار نیوندی کنسل کن حرف ی عمر زندگیه 

لطفا ی صلوات ب نیت صاحب خونه شدن همه مستاجرا. ما هم صاحب خونه بشیم الهی نگاهی ....
چرا دلت شکسته مگه سنتی چشه طرف با کمال احترام همراه خانواده میخان عروس شون بشی تازه اگر تو قبول کتی ...

الان بخاطر کارم خودم تنهایی دارم تو شهر غریب زندگی میکنم اما ب این امید که خانوادم رو بیارم اینجا ، دوری از خانوادم داره اذییتم می‌کنه 

دلم شکسته چون قبلا همکلاسیمو میخواستم خیلی هم بهم می‌خوردیم ولی نشد 

از نظر فرهنگی مشکلی نداریم طبق گفته معرف البته اما اینکه برم ی شهر غریب رو نمی‌دونمبعد من اینجا سرکا ...

همه جوانب رو برسی کن 

فاصله اش چقدره میگذاره خودت بیای و بری یا حتما باید با خودش بیای شهر خودتون

کار اونجا برات هست 

چقدر کارت اینجا برات مهمه 

اینکه مثلا در سال ۵ ۶بار خانوده ات رو ببینی سختت نیست

الان بخاطر کارم خودم تنهایی دارم تو شهر غریب زندگی میکنم اما ب این امید که خانوادم رو بیارم اینجا ، ...

اونو بسپر ب خاطرات دیگه .شاید همین آدم همونی باشه ک هزار بار بهتر از قبلی بهت تجربه عشق و عاطفه بده .به خودت فرصت بده ببینیش شرط هاتم بگو در نهایت سبک سنگین کن خوشت نیومد بگو قسمت نبود 

سنتی هم عین همون صنعتیه طریق ازدواج مهم نیست مهم انتخاب درست حالا اون رو خانواده معرفی می‌کنه این رو ...

هنوز ب خانوادم نگفتم هیچی ، شک دارم ، کارش اقماریه یعنی 15 روز سرکار 15 روز خونه ، فردا بهش پیشنهاد میدم من همین جا تو استان خودم میمونم 15 روز که سرکار هیچ اگر خواست باید بیاد اینجا زندگی کنه ، این خوبه ؟