2777
2789
عنوان

بچه ها برام خواستگار اومده چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 141 بازدید | 24 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همه جوانب رو برسی کن فاصله اش چقدره میگذاره خودت بیای و بری یا حتما باید با خودش بیای شهر خودتونکار ...

آره خیلی خیلی برام سخته دوری  ، کارم خیلی خیلی برام مهمه خیلی زحمت کشیدم 

استرس دارم نمی‌دونم چی بپرسم چی نپرسم

بذاراول  اون حرفاش و انتظاراتشان بگه لا بلای حرفاش ب ی خودشناسی از شخصیتش برسی کم کم خودت هم ب حرف میای البته بار اول بیشتر طرفین همدیگه رو میبینن ک بفهمن اصلا از قیافه هم خوششون میاد یا نه و شکل رفتار و حرف زدنشون چ طور هست هیجان زده و دستپاچه نباش فکر کن در مورد ی پروژه کاری میخاین حرف بزنید اون الان بیشتر از تو استرس داره چون در نهایت بله نهایی با توه .نگران نباش هرچی خیر هست امید خدا پیش بیاد رفتی آیت الکرسی بخون آروم بشی نترس عزیزم اونم ی آدم معمولی هست میخاد ی زندگی آروم و بی دردسر تشکیل بده  با ذهن مثبت جلو برو 

لطفا ی صلوات ب نیت صاحب خونه شدن همه مستاجرا. ما هم صاحب خونه بشیم الهی نگاهی ....
بذاراول اون حرفاش و انتظاراتشان بگه لا بلای حرفاش ب ی خودشناسی از شخصیتش برسی کم کم خودت هم ب حرف م ...

باشه عزیزمم ، چشم ، حتما همین کارو میکنم ، می‌سپرم ب خدا 

اگر اوکی بود برام ، بهش میگم تو 15 روزی که محل کارتی خو همون جا بمون اما 15 روز دیگه باید بیای اینجا زندگی کنی که منم بتونم کارمو داشته باشم 

باشه عزیزمم ، چشم ، حتما همین کارو میکنم ، می‌سپرم ب خدا اگر اوکی بود برام ، بهش میگم تو 15 روزی که ...

اگر موافقت کرد که اجازه میدم آشنا شیم اگر هم نه ردش میکنم 

باشه عزیزمم ، چشم ، حتما همین کارو میکنم ، می‌سپرم ب خدا اگر اوکی بود برام ، بهش میگم تو 15 روزی که ...

آره عزیزم میبینید کم کم با هم حرف می‌زنید سنگاتونو وا میکنید اگر مصمم بود دیگه خودش میدونه و شرطایی ک براش گذاشتی الهی تقدیرت زیبا رقم بخوره 

لطفا ی صلوات ب نیت صاحب خونه شدن همه مستاجرا. ما هم صاحب خونه بشیم الهی نگاهی ....