2777
2789
عنوان

تروخدا جمعش کنید این مریضو خب

| مشاهده متن کامل بحث + 866 بازدید | 70 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کثافتای بیناموس ببین از همین جاهم میخوان مردم و از راه ب در کنن و عادی کنن و رواج بدن همه ی کثافتکار ...

طرفداراشو ببین

بی پناهی یعنی  ، زیر آوار کسی بمانی ک، قرار بود، تکیه گاهت باشدد..... 
چرا اصلا باید چت کنید گلم ؟ اصلا درخواست قبول نکنید معلوم نیست پشتش کی نشسته

بابااا خانم بود گفت بچه دارم گفتم دوست شیم شاید چ میدونستم این همون مریضه

بعدشم خودم ابنجا چند تا دوست دارم گفت شابد اینم دوست شیم با هم

طرفداری نکردن گلمگفتن شما برای چی جواب دادی اگر میدونی اقا هست

نمبدونیتم بعد چت فهمیدم

اینهمه چت صمیمی😐😐از همون پیام اول ضایع بود مریضه

بخدا فکر کردم عادیه

و سرد جوابشو دادم بعدش دبگ فهمیدم همون مریضه

چرا چت رو ادامه دادی؟

متوجه منظورش نشدی؟

کاملا واضح بود که چه غرضی داشت....قشنگ پیدا بود که آشغاله

امام صادق می فرمایند :دعا کن و نگو که کار از کار گذشته!هیچ دری کوبیده نمی شود،مگر اینکه روزی به روی کوبنده آن باز شود

من فقط درخواست دوستی اونایی که مطمئنم و میشناسمشون قبول میکنم

بعضی از نشدنای زندگیتو بذار به حساب اینکه اگه میشد خیلی بد میشد،به خدا اعتماد کن اون مصیبتی که چهره‌ی واقعی آدمای اطرافت رو برات مشخص میکنه اتفاق بدی نیست ،بلکه هدیه‌ای از طرف خداست برای تو    آیا آنانی که شب گریه می‌کنند، می‌دانند؟الله و فرشتگانش بسیار نگران می‌شوند؟و آنجاست که خداوند می‌فرماید :"یؤتِکُم خَیْراً مِمَّا أُخِذَ مِنْکُمْ"قسم به خودم که برای تو بهتر از چیزی که از دست داده ای نصیبت می‌گردانم«آیه ۷۰ سوره انفال» تو ای که داری اینو میخونی بدون که من خیلییییی دوست دارم برام دعا کن

بابااا خانم بود گفت بچه دارم گفتم دوست شیم شاید چ میدونستم این همون مریضهبعدشم خودم ابنجا چند تا دوس ...

ولش کن لغو دوستی بزن و تا مطمئن نشدین با کسی چت نکن خیلیا دروغ میگن و بعنوان خانوم اولش میان عزیزم.بنظرم دوست شدن با خانمم فضای مجازی ریسکه چون ندید و نشناخته چ میدونی طرف چ شخصیتی داره 

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔