2777
2789
عنوان

تروخدا جمعش کنید این مریضو خب

| مشاهده متن کامل بحث + 861 بازدید | 70 پست

کاری به این ندارم که بخوام کسیو مقصر کنم اما اینکه توی نی نی سایت دنبال دوست میگردین رو درک نمیکنم حالا سوال باشه خصوصی بپرسی حله اما چرا باید خصوصی حتی با هم جنس خودمون اینطور گرم بگیریم از همه چی حرف بزنیم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چند ماه پیش در خواست داد ب من همون دقیقه اول گفت شوهرم مشهده میخواد مانتو بخره برام باسنم بزرگه من د ...

من کش ندادم مثلا فاز نصیحتو گرفتم و بعدشم اون در مورد بچه هام حرف زد و مزاج رابطه مون ک گفتم شاید میخاد احساس راحتی کنه چیزی نگفتم 

تا دیدی ک سرد جوابشو میدادم

برادرشوهرو گفت تازه دوهزاریم افتاد چی میگ

بی پناهی یعنی  ، زیر آوار کسی بمانی ک، قرار بود، تکیه گاهت باشدد..... 
کاری به این ندارم که بخوام کسیو مقصر کنم اما اینکه توی نی نی سایت دنبال دوست میگردین رو درک نمیکنم ح ...

وااا عزیزم من خیلی از درخواست های خانما رو قبول کردم سوال داشتن کمک کردم 

یا سوال داشتم اونا کمک کردن

و حتی با دوتاشونم یه ساله دوستم 

ماهن بخدا

بی پناهی یعنی  ، زیر آوار کسی بمانی ک، قرار بود، تکیه گاهت باشدد..... 
کاری به این ندارم که بخوام کسیو مقصر کنم اما اینکه توی نی نی سایت دنبال دوست میگردین رو درک نمیکنم ح ...

من اصلا درخواست دوستی قبول نمیکنم ولی هر دوتامون تو ی تاپیک ک درمورد زایمان بود بودیم بعد دیدم این گفت در مورد بارداری سوال دارم درخواستمو قبول کن منم دلم سوخت. دیدم همون اول گفت شوهرم مشهده میخواد مانتو کوتاه بخره باسنم بزرگه دوس داره همه ببینن 🙄منم دیگه جواب ندادم خودش از رو رفت دیگه پیام نداد. روشش اینه 

💐🌻🌼🌺🌹🌷⚘🌸
وااا عزیزم من خیلی از درخواست های خانما رو قبول کردم سوال داشتن کمک کردم یا سوال داشتم اونا کمک کردن ...

میگم خو عزیز اگه سوال باشه رومون نشه تو تاپیک بگیم خصوصی پیام بدیم اره اما اینکه بیایم با طرف گرم بگیریم از همه چیز زندگیمون باهاشون حرف بزنیم یا ارتباط ادامه بدیم که دوستی داشته باشیم رو درک نمیکنم اخه اصلا معلوم نیست اون طرفی که کاربره چطور آدمی باشه حتی زن هم باشه آدم اعتماد نمیکنه

درخواست میده میگه شوهرم رفته مشهد میخواد مانتو کوتاه بخره باسنم تو چشمه. دقیقا همین پیامارو ب همه می ...

من درخواستشو قبول نکردم الان دیدم تولیست درخواستیاهنوزمونده چون بهش شک داشتم .