2777
2789
عنوان

اولین کیک مشتری

236 بازدید | 21 پست

دارم درست میکنم بعد از چندین بار کیک پختن اولین کیک خامه رو دارم درست میکنم مربی کلی یهم انگیزه داده اما میترسم یا کم بیاد یا خراب بشه تا حالا پنج تا برای خودمون درست کردم همه یک کیلویی بودن یا مبنی اما این بالای دو کیلو ارتفاع دار هم هست برای خانواده همسرم میپزم گفتم برای شب یلدا تو بیار .

بعد اخلاقشون جوریه ایراد بنی اسرائیل در میارن . جوری که پارسال دو مدل کوکی بردم یکی کاکائو یکی زعفران بعد. هیچکس کامایو بر نمیداشت مگفتم چرا نمیخورین ازینا دوس ندارین .گفتن اینا سوخته چرا سوخته بخوریم 🤣🤣😐😐😐 منظورم اینه سردر نمیارن ولی ایراد میگیرن .برا همین استرس دارم شوهرم کلی دلداری داده ولی استرسم میده همش میگه خراب نکنی ☹️

فقط 17 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
  با آدم چشم و دل سیر هرگز به مشکل نمی‌خوری!حرف می‌زنه و عمل می‌کنه،اصالت داره، خیانت نمی‌کنه!کنارش پیشرفت می‌کنی،حرمت بلده و پا پس نمی‌کشه،زخم نمی‌زنه، عقده نداره، مرهم می‌شه، رفیق می‌شه، یار می‌شه ...آدمی که چشم و دلش سیر باشه، به هیچی جز اینکه چه‌طوری باهاش رفتار می‌کنی اهمیت نمی‌ده!امیدوارم تو زندگیتون عاشق چشم‌هایی نشین که سیر نیست، چون زخمش تا سال‌ها باهاتون موندگاره؛عاشق چشم‌هایی بشین که سیره ...  تیکر بارداری نیست دوستان هعی نگید با این سن بچه داری 😐⁉️

خامه کشی همه چیزو قشنگ بلدم عین قنادی تمیز و مرتب ولی نمیدونم چرا میترسم  .بعد اولبن مشتری هم اینان ایراد بگیرن دستو دلم سرد میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
  با آدم چشم و دل سیر هرگز به مشکل نمی‌خوری!حرف می‌زنه و عمل می‌کنه،اصالت داره، خیانت نمی‌کنه!کنارش پیشرفت می‌کنی،حرمت بلده و پا پس نمی‌کشه،زخم نمی‌زنه، عقده نداره، مرهم می‌شه، رفیق می‌شه، یار می‌شه ...آدمی که چشم و دلش سیر باشه، به هیچی جز اینکه چه‌طوری باهاش رفتار می‌کنی اهمیت نمی‌ده!امیدوارم تو زندگیتون عاشق چشم‌هایی نشین که سیر نیست، چون زخمش تا سال‌ها باهاتون موندگاره؛عاشق چشم‌هایی بشین که سیره ...  تیکر بارداری نیست دوستان هعی نگید با این سن بچه داری 😐⁉️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه بد شد از بیرون بگیر ببر

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
مشتریان کی هست؟ خواهر و مادرت؟

نه دیگه خانواده همسرم مادر شوهرم گفته بپز بیار .عمه ها و جاریا همه هستن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نترس خوب میشهتموم شدی عکسشو بزار ماهم لذت ببریم

حتما

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم ایشالا که بهترینت رو انجام میدی

ولی خانواده شوهرم و شهر منم همینند ایراد گیرنند

قشنگ تو جمع به روی آدم میارند مشکل غذا رو 

یبار من برای خودمون و اونا تو مهمونی قابلمه پارتی غذا پختم دیگه پشت دستمو داغ کردم