جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
جنگ❌ براندازی حکومت ها نیست ❌کشتار انسان های بیگناه نیست❌ نزاع بر سر قدرت نیست 👈جنگ 👈سقوط انسانیت 🖤 در کوی نیکنامان مارا گذر ندادند 🖤گر تو نمیپسندی تغییر ده قضا را ❤تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
قول میدم بهت رفتی بگی کاش تمام هدیه هات بشه سفرکربلا من ۲ماه قبل برااولین بارفتم فهمیدم معنی واقعی ا ...
همسرم هم همینو میگه
میگه تو نرفتی نمیدونی
البته هنوز هم معلوم نیست بریم باید قسمت بشه انشالله
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
تو نی نی سایت چرا ارتباطات زن و شوهر اینجوریه کادو رو که نباید ادم بگه بهم کادو بده خودش باید بگیره
چون شوهرها خودشون نمیفهمن که باید بخرن
۸سال هیچی نمیخرید
همینم مشاوره رفتیم تا یه کم آدم شده
تعجب نداره اگه سفر زیاد میرن یا کربلا زیاد رفته ایشونم میگه همیشه به جای کادو میگه میبرم سفر یعنی سف ...
نه تا حالا کربلا نرفتم
مسافرت هم خیلی دوس دارم
ولی فکرمیکنم سفر یه چیزی هست که وظیفشه
این زرنگه میزاره جای کادو
انگار بدش میاد از کادو خریدن
چون شوهرها خودشون نمیفهمن که باید بخرن۸سال هیچی نمیخریدهمینم مشاوره رفتیم تا یه کم آدم شده
ناراحت نشو از حرفم منم شوهرم برام کادو نخره دلخور میشم ولی بهش نمیگم چرا نخریدی چون خودش باید دلش بخواد و این کار بهش لذت بده ادم کاری که بهش لذت میده رو انجام میده
ناراحت نشو از حرفم منم شوهرم برام کادو نخره دلخور میشم ولی بهش نمیگم چرا نخریدی چون خودش باید دلش بخ ...
نه ناراحت نشدم
این روش شما رو ۸سال رفتم
ولی الان به این نتیجه رسیدم که حس خودم مهمتره
وتلاش میکنم تا به حس خوب برسم