2777
2789
عنوان

تو این گرونی ادم هیچ غلطی نمیتونه بکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 30 پست

مهم اینه که دلمون خوشه...با توجه به نظر یه خانم دکتری که چند روز پیش گفته بود پول مهم نیس دل خوش مهمه

-دَرد دِل با کَس ﻧگُفتَـ‌م!!دَرد ﻤن گُفتَـ‌ن ﻧَداشـ‌ت!خَنـ‌ده‍ بَر لَب ﻤيزَنَـم،هَر چَند کِ خَـ‌ندیـ‌دَن ﻧَداشـ‌ت-♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهم اینه که دلمون خوشه...با توجه به نظر یه خانم دکتری که چند روز پیش گفته بود پول مهم نیس دل خوش مهم ...

با فقر مگه دل کسی هم خوش میشه کاش ۵۰ سال پیش بود الان  کاش توی همون سال های گذشته میموندیم

با فقر مگه دل کسی هم خوش میشه کاش ۵۰ سال پیش بود الان کاش توی همون سال های گذشته میموندیم

نمیدونم والا

ایشون میگفتن بدون پولم میشه با دل خوش زندگی کرد

-دَرد دِل با کَس ﻧگُفتَـ‌م!!دَرد ﻤن گُفتَـ‌ن ﻧَداشـ‌ت!خَنـ‌ده‍ بَر لَب ﻤيزَنَـم،هَر چَند کِ خَـ‌ندیـ‌دَن ﻧَداشـ‌ت-♡

مهم اینه که دلمون خوشه...با توجه به نظر یه خانم دکتری که چند روز پیش گفته بود پول مهم نیس دل خوش مهم ...

احتمالا دکتری شو از دانشگاه امام صادق گرفته!

چه کسی گفته زمان طلاست ؟من مزه مزه اش کردم...زمان عین الکل است...ثانیه ثانیه میسوزاندو می رود در عمق وجودت مست مست که شدی چشمهایت را باز میکنی میبینی عمرت گذشته و تو ماندی و خماری از دست رفتن یک عمــــــــــــــــــــــــــــــــــــر ...فروغ فرخزاد
کجا خوشه وقتی شرمنده بچمون شدیم نمیتونیم یه کیلو اجیل بخریم

چی بگم والا

یسری از افراد از جانب خودشون حرف میزنن از بقیه خبر ندارن

خانم دکتر میگفت دل خوش بودن ربطی به پولدار بودن نداره آدم میتونه دلخوش فقیر باشه

منم بهشون گفتم دلی که تو حسرت خیلی چیزا باشه نمیتونه خوش باشه