2777
2789
عنوان

چه با افتخار از علافی هاتون تاپیک می‌زنید خانم های خانه دار

| مشاهده متن کامل بحث + 4438 بازدید | 247 پست
Pick me یعتی منو انتخاب کن . من بهترم از بقیه !بقیه بدن من خوبم

ابن اصطلاح برای کسایی هست که دنبال جلب توجه جنس مخالفن

ما داریم نظرمون رو راجع به سبک زندگی میدیم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تو تاپیک همین خانم یه نفر نوشته بود که من چون خانه دارم هیچوقت بچم  غذای فریز شده و حاضری نمی خوره به تغذیش اهمیت می دم

والا من ۲۶ ساله شاغلم یکبار هم نشده بچم از مدرسه بیاد و غذای یخ زده و حاضری جلوش باشه یا بی غذا بمونه

از چشم و دل مپرس که در اولین نگاه شدچشم من، خراب دل و دل، خراب چشم

هرکسی شاغله خب خانه دار هم هست 😐کسیم که خانه داره شاغلم هست😐کار خونه هم یه جور شغله دیگه

نه    

اون میگه  من هیچ کاری نمیکنم

بچه هم مادرم نگه میداره

لاکچری هم هستم

هر کس  هم  بهم حرف بزنه   از حسادت

بقیه هم گفتن   تو  شاغل که نیستی   خانه دار هم نیستی

علافی

خوب شد اسمشونو یاد گرفتم بقچه جان😅

قابلی نداشت🤣❤️

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
نه اون میگه من هیچ کاری نمیکنمبچه هم مادرم نگه میدارهلاکچری هم هستمهر کس هم بهم حرف بزنه از ...

اون دیگه خیلی زندگیش کسل کننده و بی معنیه

من اونیم که سایه هم نداشت...((اگر بخوام وضعیت و حالِ روحیِ الانم و توصیف کنم باید بگم: دریا طوفانی ؛ قایقم سوراخه ؛ پاروم شکسته ؛ خودمم خسته ام ؛ خیلی خستم ؛ خیلی خیلی خستم ؛ از کوسه هم میترسم ؛ اما ادامه میدم ...))👣و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست....   از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند....مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤  باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                    
ول کن باباالان باز خانه دارها بنده خدا میریزن به توهینفکر میکنن منظورت با اونهاستمن شاغل ...

من خودمم خانه دارم چه توهینی . خانه داری یه هنره ‌ . اون ک بچش رو مامانش بزرگ میکنه خونش رو یکی دیگه تمیز میکنه غذاشم از بیرون میگیره خانه دار نبست علافه

کاربری دست دو نفره . نگار متولد ۷۷ نگین متولد ۶۸ . دوتا خواهریم باهم از این کاربری استفاده می‌کنیم و به تاپیک های همدیگه اصلا نگاه نمی‌کنیم 

وای من بعد دانشگاه یه سال بیکار بودم تازه تو خونه هم کار می‌کردم‌و درامد داشتم ، داشتم دیوونه می شدم دیگه این خانمم معلومه محرومیت زیاد کشیده تازه به یه اسایشی رسیده، خواسته یه پزی بده ولش کنید. 

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.

خانه داری هیچ دستاوردی نداره  حتی کسی بگه من خانه دارم و به قول شما ترشی و قرمه و کیک و و... رو خودم درست میکنم و بچه داری میکنم به نظر من باز هم عمرش داره به بطالت میگذره و نمیدونه چه کلاه گشادی سرش رفته، الان دوره ی این حرفا نیست، این سبک زندگی مال ۶۰ سال پیش بود، الان تو اجتماع نباشی و استقلال نداشته باشی زندگیت پوچه. لطفا اگه مخالفید ریپلای نکنید نظر من اینه با کسی بحثی ندارم. 

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
God protect us from anything that wasn't sent by you🙏🌸
منم شاغلم وای یا علی چه جراتی داری الانه که حمله کنن بهتخدا شاهده دردونه خونه هستم مجردمو صبح ها سخت ...

من خودم خانه دارم تازه آزمون قبول شدم هنوز شاغل نشدم ک . الان بحث سر اینه ک خانمای خانه دار هزار تا کار میکنن تو زندگی مشترک مفیدند این علافی ها ک اسمش خانه داری نیست . من اگه اینطوری زندگی میکردم اصلا روم نمیشد بیام دربارش حرف بزنم 

کاربری دست دو نفره . نگار متولد ۷۷ نگین متولد ۶۸ . دوتا خواهریم باهم از این کاربری استفاده می‌کنیم و به تاپیک های همدیگه اصلا نگاه نمی‌کنیم