2777
2789
عنوان

واسه آقایی که از زندگی با همسرش خسته شده ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 2945 بازدید | 214 پست
گناه داره افسرده شده

نه خیر سر به هوا شده 

وگرنه اکثر خانمها شوهرشون پایشون نیست و درکشون نمیکنن و ... حالا بیان به مردای دیگه فکر کنن و رابطه داشته باشن و... 

ادم وقتی ازدواج میکنه باید تلاش کنه که خوبیهای طرفش رو ببینه 

حتما خانم ایشون هم خوبیهایی دارن 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اون آقا فیلش یاد هندستون کرده احتمالا در قبل خانمش شلوار ش دوتا شده هوایی شده الان به من باشه میگم ب ...

چی بگم والا آخه بخواد ازدواج مجدد هم کنه ضربه بیشتر میخوره 

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

تاپیک های قبلی استارتر بخونید بعد قضاوت کنید

قضاوت چی یه چیزی یاد گرفتید خب معلومه اونن آقا فکرش یه جای دیگه است تا جایی که بتونه برچسب میزنه به زنش عذاب وجدان نگیره ،الان زندگی خودتون هم بود به شوهرتون حق می‌دادید قضاوت نمی‌کردید 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
بشینه خیلی واضح خواستم رو بیان کنه ازش بخواد مذهبشو برا بیرونه خونه بذاره و داخل خونه خیلی زیبا و لو ...

با من چون فامیله اعتماد داره میگه خانمش سرده باهاش بی احساسه ولی خودش خیلی حس داره انگیزه داره بعد اون دختره قبلی بهش شوق و حس میده

پس بمونه سر زندگیش

دلش خیلی اونجا گیره میگه من اون رابطه رو شده برم تا یه جایی کات هم بشه دیگه رو دلم نباشه

اونوقت که بخاطر موقعیت خانومش از هول حلیم افتاده بود توی دیگ باید فکر اینجا رو هم میکرد. سخته سر پا ...

الان ضربه میخوره دیگه نمیتونه مجبوری داره ادامه میده