2777
2789
عنوان

خانومای متاهل میشه بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 103 بازدید | 19 پست
اخه شوهرم با مامانش دارن کادو مشترک میدن

خب اینم یه نشونه ی بد دیگه است که از اول تو به عنوان شریک زندکی کناری مادرش همه کاره است ،ببین سال اول مناسبت های اول هر کاری کردی تا آخر عادت میشه براشون ،الان سال دیگه حتی تو خونه زندگی خودتون باشین مادرشوهرت توقع داره شوهرت با اون هماهنگ بشه اون وقت حرص میخوری 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین من مادر شوهرم کادوی شخصی نمیخره مثلا تولد من یه ظرف کریستال خرید پارسال تولد شوهرم هم بلیط مشهد گرفت همه با هم رفتیم امسالم تولد شوهرم از این اتو بخار دستیا گرفت که واسه تیشرت من خیلی لازم داشتم تا پارسال اجاره خونه مارو میداد دستمون باز بود تولدش ظرف گرفتیم و کیک روز مادر یه گلدون و شیرینی ولی امسال دستمون خیلی تنگه تولدش فقط گل و کیک گرفتیم که اونم ۵۰۰ تومن شد.شما با شوهرت باید کادو بگیری میتونی ظرف بخری یا عطر یا لباس به همراه کیک 

خب الان میگی من چیکار کنم😐💔

به همسرت بگو برای بابا چی بگیریم باهم؟

اونم گفت فلان چیز و با مامانم میخوام بگیرم...

بگو مامانت که بحثش جداس همسرشه باید هدیه جدا بگیره

من و تو زن و شوهریم واس بابا چی بخریم؟