2777
2789
عنوان

ی نفر بهم گفت گیرایی کمی داری و خنگی🥺🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1269 بازدید | 98 پست

سلام عزیز دلم خوبی? 

سوریا هستم یادت میاد؟ صحبت کردیم

متاسفانه تعلیق شدم🤦🏻‍♀

نه تنها از نظر ذهنی عالی هستی بلکه پشتکار بالایی هم داری فقط نیاز به زمان و آرامش داری تا دوباره تمرکزت برگرده

هرکسی هم از حدش گذشت بزن توی دهنش جدی می گم

عشق پزشکیم🫀 می‌شه با قلب مهربونت یه آرزوی قشنگ مهمونم کنی؟ 🥹 

نه عزیز دلم تو خیلیم پرتلاشو باهوشی تو موفق ترین دخترایی که دیدم کسی  که قویی و پرتلاش برا هدفاش جنگید و رسید

تو رو خدا اگه شده یه صلوات اگه دوست داشتی بفرست حاجتمو بگیرم🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رهگذرجان من تاپیک هات را میخونم، طبق حرفهای گذشتت رییس سبکت ادم بی تربیتی هست، توی جامعه ی ما هرچی ساده تر باشیو توی سری خور هستیم متاسفانه. 

مواظب باش رفتارهایی که با رییس سبکت داشتی و باعث گستاخیش شده را با همکلاسی و استاد و جراح و دکتر نداشته باشی، چون دیگه اونجا بد میشه.

شده ی چیزی بگن و سریع فراموش کنی ؟؟؟

دختر قشنگم گاهی ذهن آدم درگیره وروحش یه جای دیگست شایدم ازعوارض داروهاته وگرنه من به هوشت ایمان دارم🥲🤌🫂من تواون تاپیک امتحان نهاییا وشرایطتت بودم من وقت انتخاب رشته دیدمت وخیلی جاهای دیگه که شاید حرفی نزدم ولی تو وشرایط وحست روعمیقاااا درک کردم🙂تو بینظیری بچه اینو هیچوقت فراموش نکن من عکس دستای تورو سیو کردم توگوشیم هروقت درسا خستم میکنن به دستای قشنگ تو نگاه میکنم❤️توفقط خیلی خسته ای مدت هاست باهمه چی درجنگی اگه تو باشگاه اذیتی دیگه نرو یک ماه فقططط استراحت کن یکم به خودت برس یکم آروم بگیر🥲امیدوارم خدا قلبتو ماچ کنه وزودی ذهنت رو جمع وجور کنی😊🫂ضمنا خنگ آدمیه که بدون درنظر گرفتن قلب دیگران حرف میزنه😬👊توالماس مایی🤌💎

💕مایار ندیده تب معشوق کشیدیم💕

سلام علاوه بر این درگیرایی که دوستان بهش اشاره کردن به نظرم تغذیه تم بررسی کن خیلی تاثیر داره، خوردن ترشیجات و چیزای سرد مثل پنیر و لبنیات. مرغ و... به طور مکرر باعث افت حافظه میشه

منم همینو میگم الکی رو خودت برچسب نزن بقیع هم حرف مفت میزنن

چشم مرسی خوشگلای من 🥺

ینی کلا اعتماد ب نفس منو آورده پایین همیشه خدا منو تحقیر میکنه 

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

ببخشید اسی میشه به این سوال من جواب بدین ممنون میشمهم من اونو فالو دارم هم اون ولی توقسمت پروفایلش ک ...

شاید باگ اینستا هست

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

سلام علاوه بر این درگیرایی که دوستان بهش اشاره کردن به نظرم تغذیه تم بررسی کن خیلی تاثیر داره، خوردن ...

حس میکنم باید برم ب روانشناسم بگم این همه با من حرف زدی بنظرت خنگم 🥲 ببینم چی میگ ....