2777
2789
عنوان

نگران پسرمم شوهرمم دعوام میکنه

143 بازدید | 14 پست

پسرم از اول کلا بچه بهانه گیریه رفلاکس کولیک تازه دارم از شرشون راحت میشم الان یسالشه جدیدا میبینم عاشق لباسشوییه تا روشن میکنم میاد میشینه تماشا میکنه روی نوک پاهاش راه میره میچسبیع وسایلو بلند میشه سرسری میکنه  یا یهو ی مدت طولانی سرگرم بازی با ی وسیله میشه البته وسیله جدید براش جذابه  زبونم لال زبونم لال تو اینستا دیدم نوشته بود علایم اوتیسمه  ب شوهرم میگم‌شروع میکنه غر زدن و دعوا که چرا انقد حساسی همشون عادیه  فلانه  چیکار کنم این حساسیتمو ترک منم اینم بگم واقعا حساسم همه میگن زیادی قفلی رو بچه

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بچه اول همه حساسن

چیبگم والا

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
باور می کنی جفت بچه هام همه اینا رو داشتن، بزرگه ۹ سالشه هزار ماشالله شاگرد ممتاز و اجتماعی، کوچیکه ...

واقعا خیلی دلواپسم

چند سالشه؟ی جاهایی از تاپیکت نا مفهومهمنم پسر عموم دو سالشه عاشق لباسشوییهبهش میگه دور دور😂

یک 

به شوهرت نگو.مردها دوست ندارن چیزهای ناراحت کننده روخودت ببرش پیش متخصص.

کلا مخالفه میگه این همه بچه رو الکی دکتر نبر

یک

خب عادیه انتظار دارید چطور رفتار کنه

اتفاقا طبق تعریفات شما باید خیلی باهوش باشه

پسر عموی منم رو پنجش راه میرفت بعد ی مدت فهمیدیم ادای کسی رو در میاره😂

یا وقتی مثلا جذب اسباب بازیاش میشه برا اینکه ب بشناسشون

سلام🙋🏻‍♀️من مهرسام ۱۷ سالمه🤭نامزد علی اقامونم😌😂❤️ 

خب عادیه انتظار دارید چطور رفتار کنهاتفاقا طبق تعریفات شما باید خیلی باهوش باشهپسر عموی منم رو پنجش ...

اره باهوشه مثلا  صبحا که پامیشه اول سریع میره اتاق خواب سر میزنه ببینه پدرش خونس یا ن یا یسری رفتارارو سریع ادای بقیه رو در میاره جدیدا قهر میکنه یکم تندی بکنم یا چیزی میخادو ندم قهر میکنه😂

اره باهوشه مثلا صبحا که پامیشه اول سریع میره اتاق خواب سر میزنه ببینه پدرش خونس یا ن یا یسری رفتارا ...

وای عزیزممم😂😂😂

خداحفظش کنه😂

بخدا کپ پسر عموی منه😂

سلام🙋🏻‍♀️من مهرسام ۱۷ سالمه🤭نامزد علی اقامونم😌😂❤️