یکی حسرت میخوره ، یکی کلاس میزاره ، یکی کسی دعوتش نکرده ناراحته ، یکی بقیه رو دعوت کرده بهش تیکه انداختن، به نظر من درونگرا، دلا خو کن به تنهایی که از تن ها بلا خیزد
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
وا،دوتا مناسبته،مردم دلشونو خوش کردن، این آدمان که بلد نیستن چجوری برخورد کنن،
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
دیدگاهمونو باید تغییر بدیم نه یلدا روز خاصیه نه سیزده بدر هر دو مثل تمام روزهای خدا خورشید از مشرق طلوع میکنه و از مغرب غروب میکنه. حال دلمون باید خوش باشه
ضعيفه نبوده ايم ، اگر سالها ديديم و ديده نشديم ، اگر سالها قصد کرديم و راهي نشديم ، اگر سالها بي دريغ مهر ورزيديم اگر سالها پا به پا دويديم ، اگر زير بار ، شانه ساييديم و خم به ابرو نياورديم ... ضعيفه نبوده ايم ، اگر حتي ياد نگاهي دلمان را به ضعف انداخت ، اگر تحقير شديم و مغرور مانديم ، اگر سيلي خورديم و بر دلبستگي سماجت کرديم ، اگر بي تاب شديم و تاب آورديم ... ضعيفه نبوده ايم ، ميداني ما فقط زيادي زن بوده ايم ... زيادي اگر زن باشي ، ميفهمي چه میگویم !.. لطفا اگر دختر نوجوان دارید به این قسمت توجه کنید : بهش محبت کنید ، موهاشو نوازش کنید ، صورتشو ببوسید ، بهش بگید چقدر قشنگه... بگید خیلی ارزشمنده... من تو خونه اینا رو نشنیدم و دلبسته کسی شدم که نباید میشدم.. روحم آزار دید.. لطفا نذارید اون محبتی که شما باید بهش بدین توی پسرای نفهم دنبالش بگرده💓🙂
خب عزیزم اینا که فقط واسه شب یلدا و سیزده به در نیست.
هر مناسبت دیگه ای هم باشه پیش میاد .
از عروسی گرفته ، مهمانی های خانوادگی که پیش میاد و ...
قرار نیست چون این اتفاقا میوفته به شب یلدا و عید و سیزده به در بگیم نحس!!
و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، وبسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ وخدا [مصلحت شما را در همه امور] می داند و شما نمی دانید. سوره بقره آیه ۲۱۶ 🩵
بابا عصبانی نشید حالا روز بعد یلدا خودتون میآید تعریف میکنید فلانی اینو گفت و من ناراحت شدم و فلان و بهمان انشالا که به همه خوش بگذره من خاطره خوشی از یلدا ندارم زیاد