2777
2789
فکرش و نکن بخاطر میوه که نیومده بودن کتاباتم واجب بوده بیخیال دفع بعد جبران میکنی

حالا فردا حقوقشو میدنا ولی امروز پول نداشت💔

همش تقصیر این مهونای بی موقعست نمیدونم بچه های خودش امتحان ندارن؟😐😭

دیگه دوستم ندارم کتاب بخرم قلبم شکسته

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حالا فردا حقوقشو میدنا ولی امروز پول نداشت💔همش تقصیر این مهونای بی موقعست نمیدونم بچه های خودش امتح ...

فکرش و نکن عزیزم اشکال نداره 

فقط 10 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

خونه کی؟من خودم دانش آموزم خونه بابام زندگی میکنم😭💔

مادرت وقتی خواست بره خونه دوستش یکم میوه بخره ببره 

یا تو اگه پولی موند واست روز پدر و روز مادر یه چیزی بخر 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

مشکل اینجاست الان هزار تومنم نداره که بخواد برکت داشته باشه😭💔

چی بگم روی اون آدمایی که این وضع و درست کردن سیاه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

عزیزم میخوای پول رو بده اومد خونه میوه بخره من به شما کمک کنم کتابتو بخری البته فگر نکنم قبول کنی 🥲

قربون قلببب مهربونت برممم ان شالله خداا مشکل توهم حل کنه عزیزدلممم🥹❤️

واقعا با وجود شما دنیا جای قشنگ تری میشهه❤️🥹

دیگه رفت فاتحه خوانی تا ساعت ۲/۵ هم برنمیگرده

مادرت وقتی خواست بره خونه دوستش یکم میوه بخره ببره یا تو اگه پولی موند واست روز پدر و روز مادر یه چی ...

بدبختی اینجاست دوست مامانم میخواد بیاد خونه ماا😑۳ تا بچه بی ادبم داره

کتابات مهم تره...سفارشونن بده تا ارسال رایگانش تموم نشده...اینروزام میگذره....تصمیم درست ولی سختی گر ...

ولی حس میکنم اگه کتابامم بخرم ازشون خیر نمیبینم🙂💔

نمیدونم چرا اون لحظه این حرکت و کردممم خدا منو بکشههه😭😭

بدبختی اینجاست دوست مامانم میخواد بیاد خونه ماا😑۳ تا بچه بی ادبم داره

تو کتابت و بخر خودت و اذیت نکن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

کار خوبی کرده اشکال نداره... از کسی قرض بگیرن پس میدن...ما هم این ماه خیلی کم اوردیم

دارم دیوونه میشم نمیدونم چرا اینکارو کردم🙂💔🤌🏻

حالا فردا حقوقشو میدنا 

الان باید بره رو بندازه میوه قرض کنه

حس میکنم کتابم بخرم ازشون خیر نمیبینم😅💔

قربون قلببب مهربونت برممم ان شالله خداا مشکل توهم حل کنه عزیزدلممم🥹❤️واقعا با وجود شما دنیا جای قشن ...

خب خودت میتونی بری بخری میوه؟ بنطرم بخر که عذاب وجدانت بره منم کتابتو حل کنم بخدا باید همت حواست رو درس باشه دختر قشنگ♥️♥️

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘
ولی حس میکنم اگه کتابامم بخرم ازشون خیر نمیبینم🙂💔نمیدونم چرا اون لحظه این حرکت و کردممم خدا منو بک ...

نه عزیزم فکرت اشتباهه...الویتت درست انتخاب کردی ولی شرایط باعث شده فکر کنی کارت اشتباهه...شرایطتتون سخته ولی کار درست انجام دادی....سفارش بده خوب درست بخون و یه روز خودت شاغل میشی و کلی دستگیر پدر و مادرت میشی پس اذیت نکن خودتو