2777
2789
عنوان

خواهرم مدام سرکوفت میده کلن

70 بازدید | 4 پست

سلام بچه ها ابجیم مدام منو سرکوفت میده  دو تا خواهر دارم تو این دنیا 

آروم ترین منم  یعنی دختر خاله ها هرکسیو بگی  میگن  تو بهتری تا اون دوتا 

بچه ها من اهل حرف زدن و پرحرفی نیستم   خلاصه منو میشناسید که جدا شدم و یک دختر ناز دارم

من تابحال با هیچ پسری نبودم غیر همسر سابقم  حتی ازدواجم سنتی بوداهل حاشیه اینا نیستم 

یک آقای منو واسه ازدواج میخواست ک خلاصه  یک هفته مدام  پیام میدادو احوال منو میپرسید قرار گذاشتن  ک بیان خواستگاری ولی من  صرف نظر کردم چون مجرد بود  واس ازدواجم فرد مجرد نمیخام 

حالا تا یه چیز میشہ ابجی هام  اون خواستگار رو ب رخ من میکشن حتی مامانم 😭

/ک پیام بازی میکردی باهاش  درصورتی ک هیچ حرفی  خاصی بین ما نبود و من رسمی بودم /###

حالا  از خودم بگم ##‍ #

ـمن شاگرد یک سالنم چند روز پیش رفتم خونه کارآفرینم (خانوم هست ) دورهمی 👀 

و کمک دادم ظرف هاشو شستم 

و ابجیمم خبر داشت ک کمکش دادم

ـ

ـدیشب دخترم دوتا لیوان گذاشته واس آبخوردن بالای سررمن 

الان ابجیم پیام گذاشته

عجله خونه فلانی رو داری  براش ظرف میشوری  چرا   لیواان هارو جمع نکردی؟

ــ

مدام اینو بهم سرکوفت میده مدام مدامـ

ب ابحیم گفتم برو گم بشو خستم کردی مدام سرکوفت میدی ب توچه اصلا گفتم خدا نبخشه الهی

متعد ب خودم و دخترمـ💜  نمیدونم چرا همش قیمه هارو میریزم تو ماست ها😢ـمی‌گفت نجات دهنده در آینه است ولی بیاید قبول کنیم نجات دهنده گاهی خانواده است، رفیقه، یه کتابه، یه پادکسته، یه مهارته، یه پیاده رویه، یه قهوست، یه حمومه، گاهی آشنایی با آدم‌ها و تجربه‌های جدیده، شاید یه فیلم یا سریاله، موسیقیه، تراپیسته، همیشه دنبال نجات دهنده تو آینه نگرد، اون هم گاهی خسته می‌شه و از پس خودش بر نمیاد. نجات دهنده من آقا حسینہیا  حسین دخترم رو عاقبت بخیررکن

عزیزم شما که دیگ یه خانم بالغ هستید چرا اجازه میدین بیخودی تو زندگیتون دخالت کنن

اخه  ربطی نداره  فکنم 

از این که مدام میگه خستم کردن

متعد ب خودم و دخترمـ💜  نمیدونم چرا همش قیمه هارو میریزم تو ماست ها😢ـمی‌گفت نجات دهنده در آینه است ولی بیاید قبول کنیم نجات دهنده گاهی خانواده است، رفیقه، یه کتابه، یه پادکسته، یه مهارته، یه پیاده رویه، یه قهوست، یه حمومه، گاهی آشنایی با آدم‌ها و تجربه‌های جدیده، شاید یه فیلم یا سریاله، موسیقیه، تراپیسته، همیشه دنبال نجات دهنده تو آینه نگرد، اون هم گاهی خسته می‌شه و از پس خودش بر نمیاد. نجات دهنده من آقا حسینہیا  حسین دخترم رو عاقبت بخیررکن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چه بگم والا من چمیدونم حق با شماست ببخشید خب باهاشون محترمانه صحبت کنین

فدات بشم.