2777
2789
عنوان

بنظرتون همچین ازدواجی درسته

132 بازدید | 26 پست

خانواده طرف مقابل ترک هستن . کلا تو خودشون باهم ترکی صحبت میکنن .اما من ترک نیسم و اصلا بلد نیستم وقت یادگیری هم ندارم نگین برو یاد بگیر . 

اصلا ازدواج درسته این مدلی؟ بعد من با این اقا دو ساله در ارتباطم بعد یک سال اول بهم گفت این موضوعو که  ترکی صحبت مبکنیم من فکر میکردم مثل خیلیا که یه اصلیتی دارن ولی خب فارسی حرف میزنن هستن ولی گفت نه اینطوری نیستیم .من چیکار کنم؟ قصد ازدواج داریم 🥲 الان تازههه بمن میگه اذیت میشی اینطوری .. نمیدونم واقعا چیکار کنم 

اره خیلی ها اینجوری ان و کم کم یاد گرفتن

روزی سه رکعت نماز شکر بخونید که من کنارتونم😍🫂😂خدایاشکرت♥برای هوا و اکسیژن♥برای نی نی سایت🧡برای کامنت های خنده دار😆🤍برای وجود خودم🩵برای اینکه خوشگلم💛برای اینکه حواست بهم هست❣️برای خورشید 💞برای سلامتیم❤️‍🔥برای خوراکی های خوشمزه(چایی'کاکائو'کیک تولد'لواشک و...) 🤤برای همه چیز مرسی🙃

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این همه ترک و کورد 

کورد و فارس

فارس و کورد ازدواج کردن چه مشکلی پیش اومده مگه

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
اگه شعور داشته باشن جلو شما فارسی میحرفن

بابا چه ربطی به شعور داره اونا زبونشون ترکه دیگه چه جوری جلو ایشون فارسی صحبت کنن

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃

زن داداش منم ترک زبون تو جمعشون رفتم همه ترکی😂😐منو داداشم اینجور بودیم بعد دیه چون داداشمم چندسالیه پیش همن بعضی حرفاشون متوجه میشه اونایم ک نمیفهمه باهاش فارسی حرف میزنن

کدوم شهر میخواهی زندگی کنی؟ اگر شهر اونا هستی آره اذیت میشی. من تجربه ش و داشتم. اگر این اخلاقش خیلی خوبه مجبوری تحمل کنی. یا به شوهرت بگو حداقل خودش وقتی تو جمعشون هست فارسی هم بزنه. به اونها هم بگه اقلا ۵۰ - ۵۰ صحبت کنن که بعید میدونم. 

دوست خوبم این رابطه اگر قصد ازدواج بود اقا باید همون اول به میگفت

ایشون اول دلت رو برده الا داره سختی های زندگیشو بهت میگه

به نظرم حتی این یه نشونه هست برای سنجش نوع رفتارش

البته اگه دوسش داری باید یه عمر تحمل کنی این مورد

اتفاقا منم یه خواستگار اینجوری داشتم قبول نکردم 

اگه شعور داشته باشن جلو شما فارسی میحرفن

گفت اینکارو نمیکنن بخاطر یه نفر ادم . نمیتونم بگم بخاطرش مدل دیگه حرف بزنید .من میترسم مثلا توجمع مادرشوهرو جاری و برادرشوهرو اینا برم در اینده بعد هیچی از حرفاشون نفهمم🥲خودشون با خودشون حرف بزنن گاهیم یه کلمه به من بگن فارسی ..اینطوری عذاب اوره .. از طرفیم نمیتونم از عشق دوساله بگذرم🥲