2777
2789
عنوان

بنظرتون همچین ازدواجی درسته

| مشاهده متن کامل بحث + 132 بازدید | 26 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یاد میگیری دیگه کم کم.ما عروس کرد داریم شمالی هم داریم یاد گرفتن جفتشون در طول سالها.بعدم اصلا یاد ن ...

این پسره هی میگه ارتباط دوست دارم از طرفیم اینا ارتباطشون با هم زیاده .  در ماه  چند بار همو میبینن .. از اونا نیستن که دو سه ماه خونه هم نرن

کدوم شهر میخواهی زندگی کنی؟ اگر شهر اونا هستی آره اذیت میشی. من تجربه ش و داشتم. اگر این اخلاقش خیلی ...

همشون تهرانن نمیدونم چرا انقد پایند به زبونشونن بعد ۲۰ سال تهران بودن

بقیه عروساشونم ترکن .من فقط فارسم🥲

دوست خوبم این رابطه اگر قصد ازدواج بود اقا باید همون اول به میگفتایشون اول دلت رو برده الا داره سختی ...

بهش گفتن دیر داری میگی این حرفاتو ... میگه بعدا جدا میشدی خوب بود:/ خیلی گرفتار کرده منو  

[QUOTE=364948846]هیچ لهجه ای ندارم اخه .🥲[/QUOTEنامزدت فارسی بلده؟اگه همو دوست دارین و اون بیشتر دو ...

اره اون فارسی بلده 

دوست داریم همو ..ولی خیلی ادم لجبازیه .. از یه طرفم میگه ما ترکیم اذیت میشی .. نمیدونم چیکار کنم با عقلم تصمیم بگیرم یا دلم 

بهش گفتن دیر داری میگی این حرفاتو ... میگه بعدا جدا میشدی خوب بود:/ خیلی گرفتار کرده منو

حق انتخاب ازت گرفته

این خودخواهی نیست به نظرت؟

البته بازم خودت بهتر میدونی

به نظر من رابطه باید بُرد بُرد باشه 

اگر این اقا بقیه موارد خیلی خوبه شاید بشه از این مورد صرف نظر کرد

حق انتخاب ازت گرفتهاین خودخواهی نیست به نظرت؟البته بازم خودت بهتر میدونیبه نظر من رابطه باید بُرد بُ ...

اینطور که میگی بنظرم باید برم با یه مشاور صحبت کنم🥲🥲راه درست انتخاب کنم 

همشون تهرانن نمیدونم چرا انقد پایند به زبونشونن بعد ۲۰ سال تهران بودنبقیه عروساشونم ترکن .من فقط فار ...

کلا ترک ها عادت دارن به هم که میرسن ترکی حرف میزنن مگر اینکه از دو شهر متفاوت باشن لهجه هاشون به هم نخوره. فقط بستگی داره چقدر اون آقا رو دوست دارید وگرنه مطمئن باش از این نظر بهت سخت خواهد گذشت و گاهی ناراحت میشی از دستشون. دیگه تصمیم با خودته 

گفت اینکارو نمیکنن بخاطر یه نفر ادم . نمیتونم بگم بخاطرش مدل دیگه حرف بزنید .من میترسم مثلا توجمع ما ...

ما ترکیم  هر دو عروس فارس   ولی الان به صورت خودجوش از ما ترک تر شدن 😃 بچه هاشون هم کامل ترک هستن 

نگران نباش- ما ترکا غریب نوازیم 😊

ما ترکیم هر دو عروس فارس ولی الان به صورت خودجوش از ما ترک تر شدن 😃 بچه هاشون هم کامل ترک هستن ن ...

اتفاقا بر عکس شنیدم که😂 میگن ترک ها بیشتر با خودشون میجوشن