2777
2789

چه رفتاری از خودش نشون میده ؟

مثلا کنجکاو میشه؟از دختره سوالای مختلف می پرسه؟ 

یا به یه بهونه ایی تلاش میکنه سر صحبت رو باز کنه؟ 

مدام نگاه میکنه؟

یا مثلا جوگیر میشع یه جوری میخواد خودشو به دختره نشون بده ؟

پ.ن :منظورم این هول های خیابون نیست که شماره میدن و....منظورم پسرای متشخصی هست که کارمندن یا پرستار یا دکتر یا کسی که فروشگاه داره و....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب آدمای تو خیابونم ک شماره میدن پرستار یا کارمند یا همه شغلی هستن😂

نه تا جایی من دیدم پسرایی که جایگاه متوسط یا خوبی دارن اصلا شماره دادن رو روش درستی نمیدونن  

اطرافم پسر با موقعیت اجتماعی خوب زیاد هست دیدم که میگم

نه تا جایی من دیدم پسرایی که جایگاه متوسط یا خوبی دارن اصلا شماره دادن رو روش درستی نمیدونن اطرافم ...

من تا حالا دکتر هم  بوده شمارش رو بهم بده  عادیه تو هر جایگاهی 

فقط مامانم👩‍👧فرشته زميني
نه تا جایی من دیدم پسرایی که جایگاه متوسط یا خوبی دارن اصلا شماره دادن رو روش درستی نمیدونن اطرافم ...

دور منم زیاده ولی اندازه مو سرم دیدم اینکارا کنن که خوششون اومده و یجوری یا سر صحبت باز میکنه یا به ی بهانه شماره اش میده و... حتی کسایی که مشهور باشن هم میشه. خب معلومه جلو بقیه اینکار نمیکنن ولی از کسی خیلی خوشش بیاد آشنا میشه به بهانه های مختلف شمارش میگیره 

فقط مامانم👩‍👧فرشته زميني
دور منم زیاده ولی اندازه مو سرم دیدم اینکارا کنن که خوششون اومده و یجوری یا سر صحبت باز میکنه یا به ...

آره اینکه به بهانه های مختلف شماره شو یا مثلا آیدی پیج کاریشو بده اوکیه 

ولی اینکه یهو  شماره بنویسه رو برگه به آدم بده خیلی چیپه 

اخه این سوالت هزارتا جواب میتونه داشته باشه 

اگه قرار بود همه یکسان و یک مدل نشون بدن یا رفتار کنن که دیگه همه یه جور میشدن 

من خودم متشخصی که بهم پیشنهاد داد واسطه فرستاد