2777
2789
عنوان

از مامانم کتک خوردم 💔

62 بازدید | 10 پست

من ۱۹ سالمه سه ماهه تو عقدم بعد دانشجو هم هستم رشته ام نقاشیه طبیعتاً بچه های هنر سرشون شلوغه و مدام باید طراحی کنن من کل هفته دانشگاهم صبح میرم شب میام بعد کارامو میکنم آخر هفته ها هم میرم خونه مادر شوهرم وسایلمو میبرم اونجا کار میکنم 

و خدا شاهده وقت نمیکنم تو خونه کارا رو انجام بدم مثلا ظرف بشورم یا غذا درست کنم 

بعد مامانم رفته بود امروز سر کار خواهرم ۱۴ سالشه از صبح حموم نرفته بود لنگ ظهر بیدار شده رفته حموم نهار درست نکرده بود منم بیدار شدم به مامانم پیام دادم نهار چی درست کنم گفت خواهرت می‌دونه 

منم گفتم خب بعد ساعت ۱۱ و نیم از حموم اومدم بیرون 

۱۲ غذا رو درست کرد مامانم یک اومد 

ماکارونی خواهرم درست کرد. بعد چون ده دقیقه دیر تر آماده شد مامانم اومد تو اتاق من داشتم طراحی میکردم اومد یه لگد زد کل کارامو پرت کرد وسط اتاق 

یه لگد هم زد به پهلوم نتونستم تعادلمو حفظ کنم 

سرم خورد به گوشه کمد الان پلک میزنم سرم درد می‌کنه 

دیروزم از خونه مادر شوهرم اومدم باز بحث کرد باهام

چطور برای خوردن حاضر و آماده ای ولی برای کارهای خونه سرت شلوغه؟ موقع خوردن غذا سرت شلوغ نیست؟ حق داره مادرت

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چطور برای خوردن حاضر و آماده ای ولی برای کارهای خونه سرت شلوغه؟ موقع خوردن غذا سرت شلوغ نیست؟ حق دار ...

میشه حرف مفت نزنی؟ من دیشب شام نخوردم تا سه صبح بیدار بودم کارامو میکردم الآنم از صبح بیدار شدم هیچی نخوردم فقط دارم طراحی میکنم تاپیک های قبلمو بخون ببینم بازم طرفداری مامانمو می‌کنی یا نه

میشه حرف مفت نزنی؟ من دیشب شام نخوردم تا سه صبح بیدار بودم کارامو میکردم الآنم از صبح بیدار شدم هیچی ...

آره حرف حق و حرف مادرت حرف مفته حرفای شما واقعی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

والا ما خوابگاهی بودیم خودمون میپختیم خودمون لباس میشستیم خرید هامون با خودمون بود به همه درسامون هم می‌رسیدیم با وجود رشته سخت دانشگاه دولتی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آره حرف حق و حرف مادرت حرف مفته حرفای شما واقعی

لطف کن وقتی چیزی خبر نداری قضاوت نکن 

قطعا تو هم یک روانی هستی مثل مامان من که بچه هاتو قراره با کتک زدن بزرگ کنی و یه مشت روانی بدتر از خودت تحویل جامعه بدی

والا ما خوابگاهی بودیم خودمون میپختیم خودمون لباس میشستیم خرید هامون با خودمون بود به همه درسامون هم ...

من رشته ام هنره پنجاه تا کار باید واسه پایان ترم تحویل بدم سرکار هم میرم شما دانشجو بودی کار نمی‌کردی شوهر هم نکرده بودی لابد

اگر برنامه ریزی کنی هم به کارهای خونه می‌رسی هم به کارهای شخصیت، متاسفم که این اتفاق افتاد منم گاهی رو دخترم دست بلند میکنم بعدش خودمو فحش میدم  ،عمه من هم سه تا بچه داره هم معلمه هم دانشجوهم خانه دار سخته ولی شدنیه

لطف کن وقتی چیزی خبر نداری قضاوت نکن قطعا تو هم یک روانی هستی مثل مامان من که بچه هاتو قراره با کتک ...

خدا به مادرت صبر بده 

1
5
10
15
20
25
30
35
40