2777
2789

و اینم بگم ک من تمام قرص و پودرای عطاری رو خوردم 

داخل همهههههه اینا یه ماده خطرناک ب اسم کورتون داره  ک سریع چاق میکنه... بعدش کلیه و کبدت از کار میوفته و ممکنه کارت ب تعویض مفصل بیوفته پوست بدنتم ترک میخوره ...گین اپ ی مدل عطاری داره نخور ابدا

داروخونه ی مدل گین اپ کودکان داره میتونی راحت بخوری

گین اپ بزرگسالان هم دارن ک بابد ورزش کنی بعدش بخوری

۴۸ کیلوام قدم ۱۶۰

من ۱۶۵ وزن ۴۲🤣

ناشکری نکن عزیزم نسبت به قدت خوبه وزنت از من بهتری الحمدلله 

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهر شوهرام مسخرم میکنن بعد یبار خرما میخوردم گفت هه فکر میکنی چاقت میکنه لاغر تر میشی💔

قرص گین اپ بگیربخور راحت وبی دردسرماهی۱۰کیلواضافه میکنی وقتی چاق شدی مراقبت کن ازش

یه صلوات برام بفرس خیلی رنج کشیدم شایدصلواتت گره ازمشکلاتم برداشت
خواهر شوهرام مسخرم میکنن بعد یبار خرما میخوردم گفت هه فکر میکنی چاقت میکنه لاغر تر میشی💔

الان مشکل خواهرشوهر  هم بهش اضافه شد. کلا با اشتها بخور . کیک و کلوچه. ۵ وعده غذا بخور. به خصوص میان وعده بخور

عزیزم اول علت لاغربت باید مشخص بشه وگرنه هرچی تغذیه هم رعایت کنی اثری نداره و بعد باید ببینی کدوم نو ...

من لاغری دور کمر و مچ دست ☹️💔

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)

اسی من 48کیلو بودم سیپروهیپتادین خوردم الان شدم 59😁

دلم ک برات تنـــگ میــشه میگیره🥺فریــــاد میکشـــــه🥺 میتپـــه و بـــاز هم تنــــگ میشــه🥲 دلـــم ک تــنگ میشـــه دوس دارم یـــه دل سیــــر نگات کنم🥺یــه بـــغـــض سنگیــــن گریـــه کنم😭 یـه چــشم پــر اشـــک بریــزم😥بــه انــدازه ی یــه قــهر و آشتـــــی بغــلت کنــم🫂ولــــی افــسوس ک😭                    آقایون محترم سایت🗣 بــــاور کنید من با وجودتون توی سایت مشکلی ندارم خیلی وقتا هم ازتون توی سایت حمایت کردم ولــــــی ولـــــی ولــــی یه دفه دیگه درخواست بدید ســــــــــگ میشم ها 😤

فقط اینو بگم اگه از جونت سیر شدی سیپرو بخور🤕

عـاقا من خوردم 😂😂😂😂😂😂

دلم ک برات تنـــگ میــشه میگیره🥺فریــــاد میکشـــــه🥺 میتپـــه و بـــاز هم تنــــگ میشــه🥲 دلـــم ک تــنگ میشـــه دوس دارم یـــه دل سیــــر نگات کنم🥺یــه بـــغـــض سنگیــــن گریـــه کنم😭 یـه چــشم پــر اشـــک بریــزم😥بــه انــدازه ی یــه قــهر و آشتـــــی بغــلت کنــم🫂ولــــی افــسوس ک😭                    آقایون محترم سایت🗣 بــــاور کنید من با وجودتون توی سایت مشکلی ندارم خیلی وقتا هم ازتون توی سایت حمایت کردم ولــــــی ولـــــی ولــــی یه دفه دیگه درخواست بدید ســــــــــگ میشم ها 😤

اسی من 48کیلو بودم سیپروهیپتادین خوردم الان شدم 59😁

وای چه خوب اونم خوردم قبلا خونه خودمون بودم ولی خیلی خوابم رو زیاد میکرد اما الان نمیتونم چون بچه کوچیک دارم هی بخوابم اینا چیکار میکنن 😥

من لاغری دور کمر و مچ دست ☹️💔

من خودم از وقتی کپسول فرو_دین می خورم این مشکلم برطرف شده 

به نظر من اگر پزشک برای شما هم صلاح بدونه واقعا خوبه 

من راضی بودم 

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹
این پیج قرص چاقی میفروشه بدون بازگشتandame_zibaaa عکس یه زن آبی کارتونی رو پیج شه

باور کنید تبلیغ نیست خودم مشتریش بودم

ادمین پیج کورده 

بگید هم شهری هاتون معرفی کردن

برای من همه فصل ها یه رنگی یه ، پاییز 🍁🍂🍂🍃❄️