2777
2789
حقیقتش هنوز دارم ادامه میدم البته من کمبود آهن هم دارم و وزنم 39 بود الان شدم 44 و می خوام برسونمش ف ...

عریزم من بشدت لاغرممم واقعا اذیتم ان شاالله بزودی قراره ازدواج کنم چجور لباس عروس بپوشم؟!این دغدغه واقعا اذیتم میکنه 

من چهره خوبی دارم ولی اندامم جذابیتم رو ازم گرفته

شما ترک پوستی نیاوردید؟؟؟

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همون کپسول اهن ؟؟؟ واقعا توی افزایش وزن تاثیر داره؟ من خودم کم خونی ک حتما دارم چون سرگیجه دارم هنگا ...

آره 

ولی این یکی رو که خوردم اشتهام زیادتر شد 

البته قبلش هم یک قرص تقویتی هم دکتر واسه م نوشت اونم تاثیر توی افزایش اشتها داشت 

که این قرصه هم بیشترش کرد 

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹
عریزم من بشدت لاغرممم واقعا اذیتم ان شاالله بزودی قراره ازدواج کنم چجور لباس عروس بپوشم؟!این دغدغه و ...

عزیزم الهی که مشکل تون حل بشه و خوشبخت بشید ❤️ 

برای لباس عروس، لباس عروس هایی که بالاتنه و دامن شون پف بیشتری داره برای ماها خیلی خوبه 

بعد لباس زیر هم نوع پروتز دار شون اومده توی بازار می تونید بخرید استفاده کنید 

هم نوع بالاتنه شون هم پایین تنه شون 

ترک پوستی بعد از چاق شدن نه 

اما یک دوره چاق شدم به خاطر یک مشکل جسمی برگشتم به ورن سابقم اون موقع ترک های پوستیم خیلی زیاد شد ولی وقتی دوباره ورن اضافه کردم شکرخدا رفع شدند

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹
عزیزم الهی که مشکل تون حل بشه و خوشبخت بشید ❤️ برای لباس عروس، لباس عروس هایی که بالاتنه و دامن شون ...

ممنونم عزیزم چشم 🥲🤍

خداروشکر من هم امتحان میکنم امیدوارم که روم جواب بده

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)