2777
2789

الان تماس گرفت دیدم شمارش مثل منه فقط یک عدد متفاوته  گفتش که شارژ اشتباه اومده منم گفتم چرا پیامکش نیومده ؟اونم گفتش شما نگاه کن میبینی اومده و اگه خواستی پول منو برگردون !

و الان دیدم و متوجه شدم بله صد شارژ شده 

اخیرا یه کلاهبرداریایی بود شارژ و چمیدونم پول به حساب اینو و اون بعدتماس میگرفتن که برگردون و .....نمی‌دونم این قضیه ش چیه  هم پولیم نی هم من دوست ندارم پول کسیو استفاده کنم بنظرتون برگردونم مشکلی پیش نیاد ؟

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین تو گوگل سرچ کن انتقال شارژ از یه خط ب خط دیگه همون شارژ رو انتقال بده از کارتت نخر براش

رمز انتقال ندارم این چجوریه ؟

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
ببین تو گوگل سرچ کن انتقال شارژ از یه خط ب خط دیگه همون شارژ رو انتقال بده از کارتت نخر براش

حداکثر تا ده تومن میشه این صد فرستاده ☹️راه دیگه ای نی؟

همراه اولی یا ایرانسل؟

این خطی که شارژ فرستاده ایرانسله

نمیدونم منم یه دفعه میخواستم واسه دخترم شارژ بگیرم برا شماره قبلیش شارژ گرفتم به طرف پیام دادم اشتبا ...

چه نامرد بوده من می‌خوام برگردونم نمی‌دونم چجوری آخه محدودیت داره مبلغ انتقال کارت هم که خطریه شما میدونی چجوری برگردونم ؟

چه نامرد بوده من می‌خوام برگردونم نمی‌دونم چجوری آخه محدودیت داره مبلغ انتقال کارت هم که خطریه شما م ...

نه والا نمیدونم ، برام مهم نبود زیاد واقعا که برگردونه گفتم شاید روزیش بوده 

چه نامرد بوده من می‌خوام برگردونم نمی‌دونم چجوری آخه محدودیت داره مبلغ انتقال کارت هم که خطریه شما م ...

ایرانسل من نصب کن بعد اون پایین بزن رو قسمت شارژ بعد بزن رو گزینه ارسال شارژ بعد کنار مبلغ ی به علاوه داره اونو بزن مبلغ رو ببر بالا شماره طرفو وارد کن انتقال بده بهش 

درخواست دوستی قبول نمیکنم🌸

ایرانسل من نصب کن بعد اون پایین بزن رو قسمت شارژ بعد بزن رو گزینه ارسال شارژ بعد کنار مبلغ ی به علاو ...

این کارو کردم ولی بعدش شماره کارت میخواد ☹️انتقال نمیده باید خرید انجام بدم که خطریه