2777
2789
دعا کن خدا بهت اولاد سالم بده که از هرچیزی مهم تره دخترخاله ام ۹ ماه حاملگی سخت داشت بعد از کلی آزما ...

اخی گناه داره خدا نکنه هیچ مادری چنین چیزی تجربه کنه مگه تو ازپایش ها این چیزا معلوم نیست وای بهم استرس دادی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آره منم نگران بودم خداییش 😁😁دلم میخواست بچه م قشنگ باشه به لطف خدا 🥰خدا منت گذاشت سرم لطف کرد بهم ...

ماشالله برامنم دعا کن توروخدا ک همونی بشه ک میخام خدا پسرت حفط کنه بعد پسرهم حالا زیاد مهم نیست قشنگ باشه 

منم مجردم ولی بش فکر میکنم🤣🤣🤣

به شوق نور در ظلمت قدم بردار🌱من از نسل اریایی هستم و فرزند کوروش بزرگ🌚دوستای عزیزی که مخالف نظرم هستید،عقده ای ها،عصبی ها،کسایی که هنوز اندازه گاو نمیفهمن،ریپ نزنیددددددددددد حوصله تعلیقی ندارممممم
اخی گناه داره خدا نکنه هیچ مادری چنین چیزی تجربه کنه مگه تو ازپایش ها این چیزا معلوم نیست وای بهم اس ...

نمیدونم کجا می رفت آزمایش و غربالگری شاید دکترش حرفه ای نبوده 

استرس نداشته باش گفتم که از فکر و خیال ظاهر بچه ات بیای بیرون 

انشالله که سالم و سلامت زایمان میکنی بچه ات هم همینطور توکل به خدا کن

ماشالله برامنم دعا کن توروخدا ک همونی بشه ک میخام خدا پسرت حفط کنه بعد پسرهم حالا زیاد مهم نیست قشنگ ...

ماشالا به جون خودت و عزیزانت 🥰🥰الهی که خدا یه بچه ی سالم خوش قدم خوش روزی 😍😍عاقبت بخیر خوووووووشکل نامدار بهت بده