2777
2789

منک بهش فک میکنم 

حالا ی عده میان میگن یا ب پدر میره یا مادر درسته ولی خیلی وقتا اینطوری نیست و اصلا انگار بچه بهت شباهتی نداره یا ممکنه داشته باشه ولی از هرکدوم ی چیز بر برداره اینجوری ی ترکیب جدید 

بخصوص پدرمادرهایی ک خوشکل نباشن خیلی 

البته همه چیز دست خدا هست ولی خب ادمیزاد متاسفانه اینطوره 

بارم پسر باشه ی حرفی داری یکیو بشونی سر جاش دختررو ن 

این خیلی بده واقعا

وای منم انقدر تو فکر چهره ی بچمم 

البته من خودم بچگی خیلییییی ناز بودم نامزدمم خیلی خوشگله

ولی همش میگم نکنه زشت در بیاد

مسیحیان معتقدند ؛ مسلمانان و یهودیان اشتباه میکنند و یهودیان معتقدند ؛ مسیحیان و مسلمانان اشتباه میکنند و مسلمانان معتقدند ؛ مسیحیان و یهودیان اشتباه میکنند اما من معتقدم هر سه درست میگوند ... {جرج کارلین}

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم حامله ام به این موضوع فکر میکنم بعضی وقتا دخترم هست بچم ولی خب همونی خدا بخواد میشه

اجی توروخدا بهم بگو تو سونوی ان تی ک رفتی اصلا دکتر همون لحظه بهت گفت جنسیتت معلومه یا ن

دعا کن خدا بهت اولاد سالم بده که از هرچیزی مهم تره 

دخترخاله ام ۹ ماه حاملگی سخت داشت بعد از کلی آزمایش و غربالگری بچه اش که به دنیا اومد بعد یه مدت متوجه شدن سندروم داون داره

فقط بگو خدایا بچه ام سالم و صالح باشه

اسید معدت زده به مغزت خواهر این فکرا چیه دیگه دعای قشنگ کن بگو خدایا اولاد سالم و صالح بهم ببخش هیچ ...

میدونم گلم 

من کلا تو زندگیم انقدر زجر کشیدم ک خیلی سالهاست زدم ب در بیخیالی این سوال بخاطر کنجکاوی دونستن نظرات بهردارست

اجی توروخدا بهم بگو تو سونوی ان تی ک رفتی اصلا دکتر همون لحظه بهت گفت جنسیتت معلومه یا ن

گفت معلوم نمیشه هنوز کوچیکه ولی گفت از لحاظ قیافش یعنی نه که اونجاسو ببینه نظر بده از رو ظاهر گفت به دختر میخوره بعد برا انومالی رفتم گفت دختره