2777
2789
عنوان

عکس میذارم 📷به نظرتون آشنایی رو با این آقا ادامه بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 774 بازدید | 102 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

😭😭😭😭😭😭این چه طریقه حرف زدنه.مگه زوری تو را فراخوانده🤲🤲🤲🤲

نه عزیزم یه تیکه اش شوخی بود

ولی نی نی سایت 

یکی بگه شوهرم جواب تلفتنم‌رو نداد 

میگن طلاق

کاش رو نظر  ما حساب نکنن

من دوست دارم این تاپیک ها فقط برا سرگرمی باشه

نه واقعا قصدشون مشورت باشه

اگر جایی کامنتی مخالف نظرتون گذاشتم به معنی دشمنی با شما نیست، فقط تو اون موضوع اختلاف نظر داریم/اگر حرفی زدم و سوء تفاهم پیش اومد و ناراحت شدید پیشاپیش ازتون معذرت میخوام🙏🌷
والا من خودم دختر بودم با صد نفر دوست شدم.روابط معقول.عادی .الان هیچ پسر یا دختر بدون روابط گذشتع نی ...

شما چون خودت با صد نفر بودی اینجور میگی

مگه چند سالته؟این مسائل رو عادی و باب نکنید

دختر و پسری که از سن کم وارد این جور روابط بشن تکلیفشون مشخصه 

دو تا برادر دارم با اینکه مذهبی نیستیم و شرایطشو داشتند سمت هیچ دختری نرفتند شما داری در مورد همه کلی نظر میدی

خود بنده هم اهل این مدل روابط نبودم چ دوست معمولی پسر چ رل

والا برا من مهمه طرفم چطور شخصیت و گذشته ای داره

الانم خداروشکر دارم با ی پسر متین و باشخصیت زیر نظر خانواده ها آشنا می‌شیم که شرایط و اخلاق مشابه به خودم داره

در کل در و تخته با هم جور میشن

هر کسی با هم سنخ خودش

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

حالا منم بیشتر میخواستم سرگرمی و مشورت باهم باشه یجورایی

❤️

اگر جایی کامنتی مخالف نظرتون گذاشتم به معنی دشمنی با شما نیست، فقط تو اون موضوع اختلاف نظر داریم/اگر حرفی زدم و سوء تفاهم پیش اومد و ناراحت شدید پیشاپیش ازتون معذرت میخوام🙏🌷
والا منم صحبت میکردم قرار هم میرفتم مهم اینه این آقا بعد از آشنایی با من متعهد باشه و نمام فکر و ذهن ...

ولی اسی خیلی حواست باشه قبلا رابطه.......نداشته باشه ولی یه    رابطه سالم و عاقالانه اشکال نداره

همه زندگیمی عشقم عاشقتم مامانم

شما چون خودت با صد نفر بودی اینجور میگیمگه چند سالته؟این مسائل رو عادی و باب نکنیددختر و پسری که از ...

عزیزم نظر شما محترم 

ولی پسر یا دختری که با هیچ کس در گذشته حتی هم‌کلام هم نشده باشه 

از لحاظ روابط اجتماعی و روحی احتمالا دوار یسری ناپختگی‌ها و مشکلات هستش 

من خودم مخالف روابط زیادی باز و غیر اخلاقیم ولی اینکه آدم با هیچ کس حرف نزنه توی لین دوره زمونه دیگه غیر عادیه 

به نظرم با حفظ خط قرمزها و چارچوب ها لازمه روابط تا حد گفتگو برای شناخت بیشتر پیش برن

ولی اسی خیلی حواست باشه قبلا رابطه.......نداشته باشه ولی یه رابطه سالم و عاقالانه اشکال نداره

رابطه ... داشته متاسفانه 

برای همین هم نگرانم 

بعد شرایط خانواده و مالی خوبی هم داره 

نگرانم نتونه پایبند باشه 

هرچند الان میگه قصدم ازدواجه