2777
2789
عنوان

عکس میذارم 📷به نظرتون آشنایی رو با این آقا ادامه بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 771 بازدید | 102 پست

سلیقه من نیست فوری ردش کن

دیگه ام باهاش حرف نزن

ما باید از رو عکسش چی بگیم

چهره خوان هستیم

اگر جایی کامنتی مخالف نظرتون گذاشتم به معنی دشمنی با شما نیست، فقط تو اون موضوع اختلاف نظر داریم/اگر حرفی زدم و سوء تفاهم پیش اومد و ناراحت شدید پیشاپیش ازتون معذرت میخوام🙏🌷

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هستیا در نهایت یکی دو تا نه روابط رنگارنگ

والا من خودم دختر بودم با صد نفر دوست شدم.روابط معقول.عادی .الان هیچ پسر یا دختر بدون روابط گذشتع نیست.الان دختر پسرا از ۱۳ سالگی دوست پیدا میکنن.این ملاک نیست.ولی بعضی ادم ها زاتن خرابن.از قانون بدشون میاد.هرزگی و بی قانونی و بی خانواده ان میگن اصلا حن.اونجوری نباشه.

والا من خودم دختر بودم با صد نفر دوست شدم.روابط معقول.عادی .الان هیچ پسر یا دختر بدون روابط گذشتع نی ...

والا منم صحبت میکردم قرار هم میرفتم 

مهم اینه این آقا بعد از آشنایی با من متعهد باشه و نمام فکر و ذهن و قلبش من باشم 

البته من خودم رابطه ،،، نداشتم 

واضح نمیشه لنویسم 

تاپیکو میبندن

عزیزم خب من شرایطش رو هم توی پست اول تاپیکم نوشتم عکسش رو هم گذاشتم

خب خوندم 

چی بگم من خودم رفتار  خودش و خانواده برام مهمه

بعد اون چیزهای دیگه

اگر جایی کامنتی مخالف نظرتون گذاشتم به معنی دشمنی با شما نیست، فقط تو اون موضوع اختلاف نظر داریم/اگر حرفی زدم و سوء تفاهم پیش اومد و ناراحت شدید پیشاپیش ازتون معذرت میخوام🙏🌷